Reisemål – Thailand

Nedenfor finner du våre charterreisemål i Thailand. Hvis du vil til et annet sted i Thailand kan du også bestille en ferie med fleksibel reiselengde.

reisemål sortert etter

Phuket er et av de mest kjente og populære reisemålene i det sørlige Thailand, og hit kommer besøkende fra hele verden for å oppleve et paradisisk feriested. Øya passer for de aller fleste, enten du søker et pulserende uteliv, eller fred og ro på en stille strand.

Mer om Phuket 14 hoteller fra 8 548 NOK

Provinsen Krabi inne på fastlandet øst for Phuket, har alt man ønsker seg av en Thailandsferie. Her kan du nyte eventyrlige strender, vakker natur og aktiviteter som fjellklatring, snorkling og båtutflukter i den spektakulære skjærgården Phra Nang Bay.

Mer om Krabi 11 hoteller fra 9 348 NOK
Feriesteder:

Khao Lak er en fantastisk nasjonalpark som ligger på fastlandet, nord for Phuket og bare en drøy times reise fra flyplassen. Du tilbringer herlige og avslappende dager ved stranden og spiser godt på de lokale restaurantene. Hvis du vil aktivisere deg, begir du deg ut i jungelen eller på en dykke- el...

Mer om Khao Lak 14 hoteller fra 8 448 NOK

På Koh Lanta er tempoet herlig tilbakelent og på de lange strendene trives barnefamiliene spesielt bra. Under havflaten venter en fargerik verden av eksotisk fisk og vakre koraller.

Mer om Koh Lanta 7 hoteller fra 10 298 NOK

En reise til Koh Samui er en reise til sol og sjø. Øya kantes av kilometerlange strender og atmosfæren preges av stille strandliv og avkobling. Er du ute etter natteliv og fornøyelser, har Chaweng et tilbud som passer de fleste.

Mer om Koh Samui 10 hoteller fra 11 998 NOK

Reis til Bangkok – en myldrende storby der gamle templer, luksushoteller, moderne shoppingsentre og religiøse symboler møtes i en herlig blanding. Severdighetene er mange, og shoppingmulighetene nærmest ubegrenset. Du kan reise charter til Bangkok året rundt og du kan bestille kombinasjonsreise med ...

Mer om Bangkok 4 hoteller fra 10 098 NOK

Hua Hin er en livlig ferieby 18 mil sør for Bangkok. Byen ligger på en odde med en flere kilometer lang sandstrand som strekker seg sørover. Her finner du mye av det tradisjonelle Thailand.

Mer om Hua Hin 6 hoteller fra 10 148 NOK

Koh Chang er en av Thailands vakreste ferieperler - en fredet øy med eviggrønn regnskog og lange, kritthvite sandstrender. Til Koh Chang reiser man først og fremst for å slappe av og nyte den enestående vakre naturen. Nærmere paradiset kommer du ikke!

Mer om Koh Chang

Koh Lipe er en herlig liten øy som ligger i Tarutao Marina nasjonalpark, nær grensen til Malaysia. Her finner du paradiset med lange, hvite sandstrender, en vennlig befolkning og urørte steder. Den genuine øy-sjarmen lokker flere og flere besøkende hvert år, men det er fortsatt god plass på de brede...

Mer om Koh Lipe