1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Trening på Thanyapura

Thanyapura er Sørøst-Asias største og beste sportshotell. Thanyapura, som ligger omgitt av tropisk regnskog midt på Phuket, er et enestående og inspirerende sted uansett om du reiser alene, sammen med familien eller i gruppe. Hotellet passer for treningsentusiaster på alle nivåer – her er det trenere i verdensklasse som leder alt fra løpeklasser for deltakere i alle aldere til triathlon, svømming, tennis og svømmeskole for de minste.

Ta en joggetur rundt gummiplantasjen før frokost, spill et sett tennis eller to før lunsj, slapp av ved bassengkanten på ettermiddagen og avrund dagen med yoga. Liker du gruppetrening kan du bli med på både pilates, yoga, zumba, spinning, bootcamp spartacus og mye mer. Fra Thanyapura reiser du hjem litt sterkere og litt hurtigere, men fremfor alt, litt gladere enn da du kom.

Om Thanyapura Sport Hotel

Om hotellet

Hotellet ligger i rolige, frodige omgivelser mellom gummi- og ananasavlinger, et kvarters kjøring fra flyplassen i Phuket. Thanyapura har også et eget basseng for bading og ren avkobling, hvor du gjerne må ta en drink eller to i poolbaren.

• Les mer om hotellet her
Treningsprogrammet på Thanyapura Sport Hotel

Sportsprogram

På programmet står triathlon, løping, yoga, gruppetrening, sykling og svømmetrening. Ta en titt på programmet for gruppetreningen, så får du et inntrykk av hvordan opplegget kan se ut. Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Kart og prislister

Kart og prislister

Tennisbaner, olympisk basseng, hinderbane, restauranter, trenings-rommet, basket, fotball, Booster Bar. Og hvor ligger egentlig den 500-metersbanen?

Bestill treningsreise

Thanyapura er et utmerket hotell for deg som vil trene og spisse formen, enten du er mosjonist eller elite-utøver. Bestill en treningsreise for deg selv, eller en treningsleir for idrettsklubben eller vennegjengen. Vil du ha hjelp med bestillingen, så hører vi gjerne fra deg:

Telefon: 21 01 75 40
Generelle spørsmål: [email protected]
Bestille gruppereise: [email protected]

Husk kontaktinformasjon, navn og alder dersom du sender forespørselen pr. e-post.

Flere utvalgte treningshoteller

Vi har flere gode hoteller som er utvalgt pga. sine fine treningsfasiliteter og muligheten til å ha en aktiv ferie. Her finner du en oversikt over våre Apollo Sports-hoteller.

Sykkel- og løpekart

Treningsfasiliteter på hotellet:

Inkludert
Sandvolleyball
Daglig gruppetrening
Treningssenter/gymsal (900 m²)
Multicourt
Svømming
50-metersbasseng for individuell trening
25-meters basseng
Løping
Spinning
Løpebane 500 meter
Volleyball
Yoga og pilates
Zumba, Bootcamp Spartacus
Mot betaling
Sykling (landevei og terreng)
Fotball
Svømmebane (egen bane)
Havsbad/-svømming (shuttlebuss)
Thai-boksing
Løps- og intervalltrening m.m.
Velværesenter
Triathlon-akademi
Tennis
Svømme-akademi
Rugby
Hinderbane
Friidrett (høyde, lengde, tresteg m.m.)
Sandvolleyball
Multicourt