Thalang – treningsferie i flotte omgivelser

  • • Sportshotell i toppklasse
  • • Kombiner treningsferie med en ukes sol og bad

Telefonservice

Apollo har ingen reiseledere på reisemålet, men du kan alltid nå en av våre skandinavisktalende reiseledere på telefon. Oppstår det en akutt situasjon kan vi ha personale på plass så fort som mulig. Aktuelle telefonnumre står på billetten, og fås ved...

En reise til Thalang er som balsam for kropp og sjel. Her bor du bor på Thanyapura Sport Hotel, som er et sportshotell i toppklasse. Stort utvalg av aktiviteter i tillegg til velværesenter med velgjørende behandlinger. Enten du tilhører idrettseliten, søndagsmosjonistene eller en familie som liker å trene, så vil du finne noe som passer.

Qatar Airways logo  Fly hit med Qatar Airways – service og servering i verdensklasse.

Thai Airways logo Fly hit med Thai Airways førsteklasses service og komfort.

Populære hoteller – Thalang

Treningsbassenget

Thanyapura Sport Hotel

Fra 10 698 NOK

Fakta om Thalang

Mat og drikke

Restaurant Divine, som har nasjonale og internasjonale retter på kartet, ligger i sportsklubben. Her får du også økologisk mat og helsejuice.

Strender

Det er ca. 12 km til nærmeste strand. Vi anbefaler at du kombinerer reisen til Thalang med en uke i Khao Lak eller på ett av badestedene på Phuket dersom du vil ha litt strandliv også.

For å bevare Thailands natur og strender har myndighetene forbudt all kommersiell virksomhet på strendene, som f.eks. strandbarer og utleie av solstoler og parasoller. Flere av filmene og bildene våre fra reisemålene er tatt for en stund siden og viser hvordan det så ut før loven trådte i kraft, men strendene er like vakre som før – med herlig sand og vidunderlig badevann.

Mer fakta

Været

jan 30°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
mai 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
des 30°c