Reisetips Phuket

Reisetips til Phuket

De herligste strendene, et bredt utvalg av aktiviteter, spennende severdigheter og mange gode restauranter – Phuket har noe for alle. Her kan du lese våre reisetips om høydepunktene på denne populære øya i Thailand.

Kata Beach på Phuket

Fine strender i Phuket

Phuket har en rekke herlige strender der du kan stikke tærne i den mykeste sanden. Det er ikke uten grunn at Phuket har blitt så populært. 

Les våre strandtips
Finn frem på Phuket

Finn frem på Phuket

Phuket har noe for alle – uansett hvem du reiser sammen med eller hva du vil gjøre. Se oversikt over alle reisemålene på Phuket.

Finn frem på Phuket
God mat Phuket

God mat

For å hjelpe deg til gode matopplevelser tipser vi om den beste thai-maten vi kjenner til og som bør prøves!

Les våre mattips
Shopping på Phuket

Shopping

For shopping er det store kjøpesentre i Phuket i tillegg til markedene og småbutikkene langs gatene, der du kan shoppe til meget gunstige priser.

Les våre shoppingtips
Restauranter på Phuket

Restauranter i Phuket

For å hjelpe deg til å finne frem blant Phukets enorme tilbud av restauranter og matopplevelser tipser vi om noen favoritter.

Les våre restauranttips
Severdigheter på Phuket

Severdigheter

Det er mer enn herlige strender å oppdage i Phuket. Vi tipser om templer og imponerende Buddha-statuer er vel verdt et besøk.

Les mer om severdighetene
Snorkling på Phuket

Familieaktiviteter

Phuket er et utmerket valg for en aktiv familieferie. Fantastisk dykking og snorkling, minigolf, badeland og herlige utflukter..

Les våre tips om familieaktiviteter
Sportsaktiviteter for voksne

Sportsaktiviteter for voksne

Vi du være aktiv i ferien er Phuket et utmerket valg. På Thailands største øy venter fantastisk snorkling og muligheter til å ta dykkersertifikat.

Les mer om sportsaktivitetene
Liam Singh, Phuket

Se mer av Phuket

Ikke langt fra hotellet ligger et annet Phuket som du kan få oppleve. Spennende kultur og opplevelser av den thailandske hverdagen.

Les mer om opplevelser på Phuket