1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

All Seasons Naiharn

  • • Ligger ved en av Phukets beste strender
  • • Plass til den litt større familien
  • • Gratis buss til Patong & Phuket by

All Seasons Naiharn er et hyggelig hotell som ligger i lune og rolige omgivelser i en nasjonalpark. Her bor du ved en av Phukets beste strender, Nai Harn, og har et herlig bassengområde å boltre deg i.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 3-5 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 3-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,9 av 10
Basert på 53 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Stranden
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

All Seasons Naiharn ligger rolig til i en nasjonalpark og tilbyr en rekke fasiliteter. Hotellet er bygget i lokalstil og består av flere bygninger. To fine bassengområder med gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Barnebasseng. Poolbar.

Gratis WiFi i fellesområdene. Hotellet har restaurant, kafe og bar. Lekerom. Gratis trimrom og bordtennis. Spa mot avgift. Vaskeriservice og roomservice mot avgift. Gratis deponering i resepsjonen. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Mange trapper og store nivåforskjeller inne på hotellområdet. Gratis buss en gang pr. dag til Kata Beach, Karon Beach, Patong, Central Festival og Phuket by. Ca. 2 kilometer til Rawai og ca. 10 kilometer til Kata Beach. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag.
Halvpensjon, helpensjon og All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé
- Lunsj i Spring Café Restaurant, fast meny med tre ulike retter å velge blant eller lunsjbuffé, avhengig av hvor mange gjester det er på hotellet.
- Middag i Spring Café Restaurant, fast meny med tre ulike retter å velge blant eller middagsbuffé, avhengig av hvor mange gjester det er på hotellet.
- Ubegrenset med, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-19.00.
- Ubegrenset med, øl, vin og lokale drinker i Spring Café Restaurant og 53 Pub kl. 11.00-22.00.
- Minibar som fylles en gang pr. dag.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.