Kata Noi Beach med kritthvit sand

  • • Stille og avslappende
  • • Barnevennlig strand

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Kata Noi eller lille Kata er en av Phukets mindre strender, og mange vil nok mene at den er den hyggeligste. Fredfulle omgivelser som gir deg følelsen av å være i en oase.

Qatar Airways logo  Fly hit med Qatar Airways – service og servering i verdensklasse.

Thai Airways logo Fly hit med Thai Airways førsteklasses service og komfort.

Populære hoteller – Kata Noi Beach

Fakta om Kata Noi Beach

Mat og drikke

2-retters middag på thailandsk restaurant inkl. drikke koster ca. 40 kroner pr. person. På internasjonal restaurant, ca. 70-140 kroner pr. person.

Transport t/r hotell

Fra Phuket flyplass til Kata Beach ca. 1 - 1,5 time med buss. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Nydelig, finkornet sandstrand.

For å bevare Thailands natur og strender tillater myndighetene kun en begrenset kommersiell virksomhet på strendene. Utleie av solsenger og parasoller foregår derfor kun i liten skala på noen strender. Flere av filmene og bildene fra reisemålene er tatt for en stund siden og viser hvordan det så ut før loven trådte i kraft, men strendene er like vakre som før – med herlig sand og vidunderlig badevann.

Mange strender i Thailand er røykfrie og det er røykeforbud på Patong Beach.

Mer fakta

Været

jan 30°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
mai 31°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
des 30°c
8,8 av 10 Kata Noi Beach
Våre gjesters vurdering, Basert på 28 vurderinger