Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,5 av 10 Basert på 27 vurderinger
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
7,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Flere basseng og god plass. Bra massasje til høvelug lik pris som utenfor.
-
Restaurant og bestillinger. Kunne bestille fra flere plasser. Sprang rundt hele hotellet for å levere inn bestillingene først, så levere maten. Tok veldig lang tid. Ca 30- 45 min å få en pommes. Dyr frokost sammenlignet med annen mat. Skulla vare til kl 1o.30 men allerede før halv ti var dem startet å rydde inn og ble det tomt fylte dem ikke opp.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


7 av 10

+
Beliggenhet, sentralt på stranda.
-
Hotellet kan være noe strengere til gjester som holder det gående utover natta, spesielt bråk i bassenget etter midnatt. og festing på friarealene

Bekreftet gjest: 2019-05-26


7 av 10

+
Beliggenhet
-
Slett renhold ved ankomst, støv i skuffer, skap og lister. Toalett var skittent utvendig. Daglig rengjøring var så som så. Vi vasket sjøl! Renhold i frokostsal dårlig. Både kopper og kar samt bord med spiseunderlag. Litt skjærpings!!!

Bekreftet gjest: 2019-02-03


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-01-12


3 av 10

+
Hadde heis
-
Kunne vært komoder med skuffer på rommener.Et nattbord hver kunne de spandert. Dopapir på rull. Bedre språkkunnskaper på de ansatte. (mulig at de forsto, men syntes ikke det var viktig det du spurte om) Mindre Russere.

Bekreftet gjest: 2019-01-05


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

873 vurderinger
Utmerket
 
336
Veldig bra
 
318
Bra
 
120
Mindre bra
 
61
Dårlig
 
38

Fem siste vurderinger

14.02.2016

Innlegg av anns537 Orkanger, Norge

Ok

Dårlig engelskunnskaper til betjeningen skapet mye rot. Alle jobbet hardt, men når man kvier seg for å kommunisere med gjestene sine blir det misnøye. Rommene var grei, og frokosten bra. Uteområdet var bra og jeg mener dem lett kunne fått en 4 stjerne om dem har lært sine folk engelsk slik at vi enklere kunne kommunisere. Mye rot med betaling.

 
28.12.2015

Innlegg av Bente S Oslo, Norge

Bra hotell sentralt i Kata

Datteren min og jeg bodde her 2 uker i desember. Vi hadde booket gjennom Ving og der hadde hotellet 3 stjerner...Jeg opplevde at det var verdt mer. Hyggelig betjening og bra service. Rommene blir rengjort hver dag og det er deilig. Vi var heldige og fikk rom i den " rolige" delen. Her blir det ikke spilt musikk ved bassenget. Bassengene er fine, vi lå bare ved poolen 1 dag. Jeg er godt fornøyd med dette hotellet.

 
29.03.2015

Innlegg av 511j_rna

Greit hotell

Bodde der i 14 dager. Greit rom som var rent og hadde det man trenger. Rengjøringen var bra. Flott bassengområde men litt få solsenger. Frokosten var grei, hadde egg og bacon så da var jeg fornøyd. De var litt slapp med rydding av bord underveis for å gi plass til nye gjester. Restauranten var en skuffelse, første gang vi prøve de den fikk vi rått kjøtt og det var store språkproblemer. Andre gang vi skulle prøve var lunsj, først fikk vi russiske menyer og når vi skulle bytte til engelske hadde de bare en ledig meny tiltross for at vi var bare 6-7 gjester. Når vi da skulle bestille pizza så kunne vi ikke bestille fra den menyen men fikke ny meny... da gikk vi. Det var et par som underholdt på kveldene, de var der hele oppholdet vårt. Hvis jeg sier hun traff på halvparten av tonene hun prøvde å synge så er jeg grei... det var en av grunnene til at vi mistet lysten til å spise der flere ganger. Skal også sies at jeg ble lurt til å betale dobbel pris på en drink i ene baren. De viste film på kveldene på en vegg med lyden bak deg, fungerte dårlig. Ca 10-15 minutter å gå til stranden og masse spise/drikke/shopping-muligheter i nærheten av hotellet. Konklusjonen er at det er et helt greit hotell å bo på men maten og underholdningen tar du en annen plass.

 
11.03.2015

Innlegg av Compass803390

Helt greit hotell å bo på, har bodd her flere ganger.

Fine rom. Mangler hyller i garderobeskapet til å legge klær på, men har nå fått overmadrass til sengene så de er mjuke.Rommet blir vasket hver dag. God frokost. En liten spasertur til stranda på ca 10-15 minutt.

 
08.01.2015

Innlegg av lindor2015 Ørnes

Lindor og Lena Jul og Nyttår 2014

Vi har feiret jul i Thailand for to år siden. Med positive og fantastiske opplevelser skulle vi prøve dette i år også , men denne gangen på et annet hotell og en ny plass. Vi hadde bestilt rom med direkte utgang til bassenget. Rommet ble i den gamle delen av hotellet, desverre. Ble godt mottatt etter en lang reise, men det nytter ikke bare og smile å være hyggelig. Dårlige engelskkunskaper fra damene i resepsjonen, men de gjorde så godt de kunne. Rommet vi fikk var ikke i orden, det lekket vann fra kjøleanlegget og det gikk ikke ann å regulere. Etter flere forsøk på å reparere dette uten å lykkes fikk vi et nytt rom. Kjøleanlegget var noe bedre der, men virket ikke om natten. Det nye rommet hadde bassengbaren som nermeste nabo. På kveldstid ganske sent hadde våre naboer fra øst det veldig moro med å bade rett utfor vår balkong, enda bassenget skulle være stengt på denne tiden. Det fantes ingen kontroll fra hotellets side for å ivareta lover og regler som hotellet selv hadde satt. Vi betalte ganske mye ekstra for å få balkong med direkte utgang til bassenget. Supert på dagtid, men ikke på kveldene og natten. Dette er ikke å anbefale. Frokosten på hotellet var ok dog noe ensformig. Hyggelig personale på restauranten. Arrangemanget på Jul og nyttårsaften var en stor nedtur. Ble man stående for lenge i kø var det fritt for mat. På Julaften ble det rotet med bordbestillingen, vi som hadde bestilt bord ute ble plassert inne i en krok i restauranten. Greier hotellet å få skikk på en del elementære ting så er dette et hotell med store potensialer til å være et bra sted å feire juleferien. Flotte bassebganlegg.