Rom/leiligheter

Clubrom i etasje

Elegante rom med soverom oppe (åpen løsning) og ekstraoppredning på sovesofa nede. Satellitt-TV, kjøleskap, vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. DVD-spiller (filmer kan lånes i resepsjonen). Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Badekåper og tøfler. Bad nede: badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 57 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Elegante dobbeltrom med dobbeltseng eller to senger. Plass til fire, hvis fjerde person er et barn som deler ordinær seng. Det blir trangt når det er 4 personer i rommet. TV, kjøleskap, vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med utsikt mot bassenget, eller markterrasse og en liten plen som ender ved en mur. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom, pool rom

Elegante dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Det blir trangt når det er 3 personer i rommet. TV, kjøleskap, vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Direkte utgang til bassenget fra uteplassen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 53 kvm
Antall personer: 1-3

Toetasjes suite

Toetasjes suite med soverom på øverste etasje og oppholdsrom med en stor sovesofa i etasjen under. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter. TV. Dvd-spiller. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn.