Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 17 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,6 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Hyggelig betjening
-
Oppgraderes, slitt

Bekreftet gjest: 2020-03-15


10 av 10

+
Strandområde med solsenger til alle gjestene på hotellet. Resturangen ligger nede ved stranda der kan du sitte ute og ete frokost når morgon solen står opp. Sørvisen på hotellet er veldig bra og maten på resturangen er den beste på øya. Har vert der tre veker 2019 og 2020. er veldig fornøyd. Vert nokk flere turer til samui natien Chaweng
-
Hotellet er veldig bra som de er.

Bekreftet gjest: 2020-02-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

222 vurderinger
Utmerket
 
69
Veldig bra
 
99
Bra
 
37
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

12.08.2016

Innlegg av Sherpa435417

Helt fantastisk service!!!!!

Jeg og samboeren min bodde 15 dager her på samui natien resort. Hotelansatte, og resturantansatte gjorde 100% innsats hver dag for å gi best mulig service. hotellet i seg selv er et veldig greit og fint hotell, med hotellrom som jeg personlig synest var helt perfekte i forhold til våre ønsker. Jeg kommer aldri til å glemme de ansatte på resturanten, jeg savner alle sammen. Jeg skal DEFINITIVT ned igjen !

 
08.08.2016

Innlegg av jasten71 Skien kommune, Norge

Hyggelig hotell med fin atmosfære

Vi bodde på hotellet 2 uker i Juli/August 2016. Hotellet ligger sentralt til i enden av hovedgaten i Chaweng. Vi bodde i bungalow med ekstraseng til guttetassen. Bungalowen er passe stor for tre personer og ser bra ut. Kunne kanskje trenge litt oppussing etterhvert. Hagen til hotellet er meget velholdt og bugner av grønne vekster. Gartner luker daglig og holder området prikkfritt. Renholdet på hotellet holder høy standard. Vi har tilgode å finne noe særlig å sette fingeren på. Frokosten er relativt grei, med tilgang til kokk som laget diverse eggeretter til de som ønsker det. I tillegg finner mann loff, grønnsaker, frukt, yoghurt, frokostblanding og diverse varmretter. Betjeningen i restauranten er alltid hyggelige og hjelpsomme. Vi har ikke spist middag her, men det har blitt et par råder til Lunch. Maten har vært mer enn godkjent. Prisnivået er på linje med øvrige restauranter i Chaweng. Bassenget er noe mindre enn det fremstår på bildene. Det kunne med fordel være noe dypere også. Dybden er 120cm hele veien, med unntak av en liten del som er barnebasseng. Under oppholdet vårt har bassenget vært rent til enhver tid. Fra bassenget er det bare to skritt til stranden. Her er det solstoler med puter og parasoller. Sanden på stranden er hvit og myk å gå i. Selve badingen er dessverre ikke så bra. Det er endel koraller på denne delen av stranden og tråkker man på dem blir det for sår, da de er ganske skarpe. Dette gjør egentlig ikke så mye da det bare er en kort gåtur sydover (ca 300-400 meter) til stranden er helt super, selv om den er veldig langgrunn. Vi har spist de fleste lunchene våre på stranden og har da handlet dem av strandselgere. Rett bortenfor solstolene våre er det et hyggelig ektepar som griller maiskolber og lager de deiligste fruktboller for en billig penge. I tillegg passerer det selgere av vårruller, donuts, kyllingspyd og mye annet godt med jevne mellomrom. Det ferdes også andre strandselgere forbi. De tilbyr alt fra strandleker til smykker, flyter og klær. De er ikke alt for pågående og går gjerne videre et et hyggelig smil og litt risting på hodet. Liker du massasje er det en hyggelig gjeng som fikser dette i tilknytning til hotellet. Med studioet sitt på stranden like ved siden av solsengen kan man nyte god massasje i utendørs omgivelser ( riktig nok under tak). Hotellet er listet som familiehotell hos Apollo, men da vi var her var det ikke veldig mange barn. Det ble nok litt kjedelig for poden vår som nok gjerne skulle hatt noen å leke med. Vi har knappest hørt noe til utelivet i Chaweng fra bungalowen vår, med unntak av noen helt få bassriff fra disco bilene som patruljerer hovedgaten. Så er du på jakt etter et hotell med lavt tempo og støynivå så kan dette anbefales. Ønsker du mere trykk og disco velger du et lenger syd på stranden.

 
20.01.2016

Innlegg av Anneferieglad Mandal, Norge

Kommer ikke til dette hotellet igjen!!

Etter å ha Vært på 3 ferieturer til Thailand tidligere, er dette det simpleste hotellet jeg har bodd på I dette skjønne landet. Nå har jeg ikke Vært her lenger enn 3 netter, men allerede nå må jeg bare få ut min fustrasjon. Vil legge til at denne turen er en bursdagsgave fra min mann, så det er ikke jeg som har valgt hotell, ei heller min mann. Vi er sammen med 10 andre som allerede hadde bestilt, så min mann "hev oss på". Over til det kritikkverdige: hvis man vil bruke wi-fi, må man I resepsjonen og hente brukernavn og passord. Dette varer I 10 timer!!! Det er det simpleste nett jeg har Vært borti!!det er så ustabilt. I følge ei fra Apollo, så sa ryktet at det var best dekning på stranda eller resepsjonen!! Frokosten, huff. Jeg er ikke kresen overhodet, men når man skal bo på stedet I mange døgn, da er det fint med noe mer utvalg!! Restauranten, tja, et kapittel for seg. Vi var der 1 kvelden og spiste. ( vi er 12 stk) neste kveld valgte vi naborestauranten, da var "vår" restaurant tom!! Triste greier. Men får bare holde ut:) stranda er fin, selv om det er mye rart på bunnen I sjøen!! Litt ekkelt!! Så etter få dager er min mening veldig klar: til dette resortet kommer jeg aldri tilbake!!

 
10.03.2015

Innlegg av SivMonicaM Alversund, Norge

Liten perle litt i utkanten av Chaweng beach !!

Var usikker på hva vi skulle velge under vår ferie på Koh Samui, men landet til slutt på Samui Natien Resort, og vi har vært veldig fornøyd. Hotellet har hotellrom og villa/bungalowen til leie i en liten tropisk oase. Området er velholdt, ryddig og reint, bassenget litt mindre enn bildene tilsier, men så kan man praktisk talt gå rett fra bassenget og ut på stranden. Her har hotellet en egen del,med gode solsenger og parasoller, rikelig med plass, aldri fullt under vårt opphold., stranhånkler ligger på rommet hver dag.Vi bodde på hotellrom, de var litt slitt, men vi var nesten aldri der så det hadde mindre betydning. Beliggenheten var helt super !! Gikk rett ut fra hotellet og til venstre nedover, da gikk man mot sentrum, alt man kan ønske av resturanter og shopping, alt innenfor gangavstand, noe som var viktig for oss.Frokosten var så som så, lite utvalg, men man fikk skiver, egg, bacon, omelett og noen andre ting, hvis man kan klare seg med det. Restaurantene rett over gaten solgte frokost til en billig penge hvis man blir lei. Kan gjerne anbefale dette hotellet og vi kommer gjerne igjen her !!har hatt noen fantastiske dager.

 
02.08.2014

Innlegg av finnove

Hyggelig og sentralt hotell ved stranden

Bodde på hotellet i 2 uker i juli/august 2014 med 3 barn. Hadde 2 connecting rooms som fungerte utmerket for familie. Nydelig mat i hotellets restaurant. Langgrunt i sjøen, men 5 min gåtur lengre sør var det supert å bade. Litt treg wifi på rommet. Hyggelig personell.