1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

657 vurderinger
Utmerket
 
232
Veldig bra
 
295
Bra
 
100
Mindre bra
 
20
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

09.07.2019

Innlegg av Odd H Oslo, Norge

Passet perfekt for oss

Vi hadde ikke vært på Koh Samui før og brukte mye tid på å finne ut hvilket område vi skulle bo i. Lamai beach passet oss perfekt. Der var det passe med restauranter og ikke for mye folk og støy. Og Lamai Wanta lå perfekt på stranden med kort vei til gode restauranter. Hotellet et ikke luksus, men helt greie rom. Personalet er vennlige og hyggelige. Herlig med ro og å slippe musikk (som jeg tippet mange blir lei av på andre resorter) Vi var der i slutten av juni og begynnelsen av juli. Dette er lavsesong, men for oss var det helt perfekt å slippe masse folk og køer. På dette stedet får man mye for pengene. Kommer gjere tilbake.

 
14.07.2014

Innlegg av Karin_b_82 Sliema, Malta

Kjempefint!

Jeg og kjæresten booket først et rom for en uke, sånn i tilfelle vi ville bevege oss videre, men kjente fort at vi likte oss enormt i dette området. Hotellrommet er rent, og området er stille. Senga var knall og enormt god å kaste seg i etter noen drinker borte på barene som er rett borti gata her. Det ene som trekker ned er en dårlig nettforbindelse. Håpløst å streams noe som helst, men skal du bare sjekke epost og Facebook funker det ok om du har litt tålmodighet. De ansatte har alltid et smil om leppene og hjelper deg gjerne om det er no. Anbefales!

 
08.11.2013

Innlegg av bjomyr Oslo, Norway

Perfekt beliggenhet og enkle rene rom

Hotellet ligger perfekt til på den fine Lamaistranden.Kort vei til byen og butikker.Enkle rom men med komfortable senger.Ligger helt på stranden og her er det aldri trangt om plassen. Badehånklær tilgjengelig ved bassengområdet. Frokosten er grei men ikke overdådig.God service.

 
05.08.2019

Innlegg av ABCWallman Stockholm, Sverige

Feels like home

Everytime we go to Thailand we go to Koh Samui, Lamai and we always stay at Wanta. It feels like home, they make you feel like home. They have the best location on Lamai, near the beach, near everything. The rooms are ok, the breakfast has most of what you need, the lunch is good and the garden is nice. Ok it’s not a five star resort but it’s our favorite resort in Thailand. People complain about the pool and yes it’s old but it’s getting fixed in September so be patient! The staff is nice and they make you feel like home.

 
02.08.2019

Innlegg av roca_dk Herlev, Danmark

My 3rd visit

This was my 3rd visit at Lamai Wanta Beach Resort and i am still very satisfied with the location, the service, the room, the cleaning of the room, the beach and the breakfast I really like the calm tropical garden and still so close to downtown I will come back again