Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 3 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
9,0 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
At det ligger på stranden og like ved sentrum
-
Madrassene

Bekreftet gjest: 2020-02-16


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

680 vurderinger
Utmerket
 
243
Veldig bra
 
302
Bra
 
103
Mindre bra
 
22
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

09.07.2019

Innlegg av Odd H Oslo, Norge

Passet perfekt for oss

Vi hadde ikke vært på Koh Samui før og brukte mye tid på å finne ut hvilket område vi skulle bo i. Lamai beach passet oss perfekt. Der var det passe med restauranter og ikke for mye folk og støy. Og Lamai Wanta lå perfekt på stranden med kort vei til gode restauranter. Hotellet et ikke luksus, men helt greie rom. Personalet er vennlige og hyggelige. Herlig med ro og å slippe musikk (som jeg tippet mange blir lei av på andre resorter) Vi var der i slutten av juni og begynnelsen av juli. Dette er lavsesong, men for oss var det helt perfekt å slippe masse folk og køer. På dette stedet får man mye for pengene. Kommer gjere tilbake.

 
14.07.2014

Innlegg av Karin_b_82 Sliema, Malta

Kjempefint!

Jeg og kjæresten booket først et rom for en uke, sånn i tilfelle vi ville bevege oss videre, men kjente fort at vi likte oss enormt i dette området. Hotellrommet er rent, og området er stille. Senga var knall og enormt god å kaste seg i etter noen drinker borte på barene som er rett borti gata her. Det ene som trekker ned er en dårlig nettforbindelse. Håpløst å streams noe som helst, men skal du bare sjekke epost og Facebook funker det ok om du har litt tålmodighet. De ansatte har alltid et smil om leppene og hjelper deg gjerne om det er no. Anbefales!

 
08.11.2013

Innlegg av bjomyr Oslo, Norway

Perfekt beliggenhet og enkle rene rom

Hotellet ligger perfekt til på den fine Lamaistranden.Kort vei til byen og butikker.Enkle rom men med komfortable senger.Ligger helt på stranden og her er det aldri trangt om plassen. Badehånklær tilgjengelig ved bassengområdet. Frokosten er grei men ikke overdådig.God service.

 
11.04.2020

Innlegg av GrantSheridan Melbourne, Australia

Excellent service again

We recently stayed here for the third time and it was just as good as it was the previous two times. The pool and beach area are always clean and available. Buffet breakfast was really good as usual. The staff were always friendly and helpful. We had to leave early due to the worldwide situation and Mr Sayan, Miss Bew and Miss Ploy all made sure we were able to get to the airport smoothly. We were very grateful and appreciate their service. Thankyou. We will definitely see you again when travel for everyone commences.

 
10.03.2020

Innlegg av tommyo47 Göteborg, Sverige

Mr

Great location in Centre of lamai great pool resturant sunchairs awesome breakfast buffé clean great staff and very helpful with everything you need on your vacation.. aircon,fridge,terrass or balkony