Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 5 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Vi ble booket om til Bandara hotell da Fair House Villas, så jeg har svart ut fra hotellet vi bodde på
-

Bekreftet gjest: 2019-07-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

784 vurderinger
Utmerket
 
392
Veldig bra
 
259
Bra
 
77
Mindre bra
 
32
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

16.07.2018

Innlegg av Meander92576 Sarpsborg, Norge

Anbefales! Fantastisk sted for en avslappende ferie

Thailandsk stil og deilig atmosfære! Hotelket ligger på rolige Mae nam beach langt unna støy og bråk. Et fantastisk sted og finne ro og nyte feriedagene! Hotellet har transport til Chaweng eller Fisherman Village hver dag, eller hjelper deg med å bestille taxi. Stort hotellområde der villaene ligger spredd utover med nydelige trær og planter imellom. God størrelse på rommene, vi hadde Garden dobbeltrom til to 2 voksne og 2 barn. Fungerte perfekt! Obs! Connection door mellom de to soverommene. Godt renhold på rommene. God service fra herlig smilende personale, men sliter litt med engelsken og dette skapte noen situasjoner med feilbestilling osv (opplevde dette også utenfor hotellområdet, så sikkert ikke bare et problem her). Ganske god internettdekning på hele resorten. Stort bassengområde rett ved stranda med basseng i ulike dybder og swimup-bar. Stille og avslappende ved bassenget selv når det var mange mennesker. Nydelig utsikt mot havet og stranden fra området med kokospalmer og vakre trær og planter. Lett å finne seg en skygge under parasoll eller trær. Kunne godt vært flere solsenger, var en kamp om disse! Folk reserverte solsenger med håndkle fra tidlig om morgenen... Vil man bade i havet er stranda best noen få meter til høyre eller venstre for hotellområdet på grunn av skarpe koraller rett utenfor hotellet. God og variert frokost med varm thaimat, brød, frukt, dessert osv. Alt man kunne ønske seg! Vafler og eggemat lages etter ønske! Nydelig mat i restauranten, både thai og europeisk mat. Litt stive priser, men på nivå med andre hoteller i samme kategori. Besøk gjerne Jamaica Bar og Restaurant noen meter bortover stranda; herlig «karibisk» strandbar med god mat til rimelige priser. Treehouse ved siden av kan også anbefales. Fairhouse Villas og Spa overgikk mine foreventninger og jeg kan trygt anbefale dette hotellet! Sammenlignet med andre hoteller langs Mae nam beach hadde dette en behagelig atmosfære og autentisk thai stil som appelerte til oss og som jeg tror de fleste liker!

 
05.01.2018

Innlegg av 518heidir Gressvik, Norge

Hotellet har fått en plass i min hjerte

Familie på 4 fra Norge (barn 6 år og 11 år). Bodde i Beach Front villa (sjøutsikt). Nydelig rom, rent og fantastisk atmosfære. Sommerfuglene flyger omkring, sirissene synger og nydelige blomster som faller fra trærne. Dersom man ønsker å spare litt på oppholdet, er gardenvilla også flotte selv om man ikke ser havet like godt. Hele hotellområdet er frodig med flotte blomster, palmer og banantrær mm i alle kroker og kriker. Deilig med eget basseng og kort vei til en svømmetur i havet. Det store bassenget er fint og vi koset seg med bading også her. Det er ikke mye strand ved hotellet. Stor forskjell på høyvann og lavvann. Ved høyvann forsvinner stranden under. Kjøkkenet server god mat, både thailandsk og internasjonalmat. Ved frokosten fant alle mat vi satte pris på, alt fra grovt brød til små pletter som barna elsket. I tillegg masse deilig frukt og grønnsaker. Drikke er relativt dyrt på hotellet sammenliknet med hva du betaler for eksempel i en matvareforretning. Maten er i det høyere prissjiktet. Personalet ved hotellet gjør alt for at du skal få et godt opphold. De hjelper til med alt fra anbefalinger av utflukter, samtaler om landet/stedet og bistand i forbindelse med videre reise. Deres oppriktige interesse og ønske om at vi skal ha et godt opphold, gjøre inntrykk. Vi har satt stor pris på Yar`s og Nina`s hjelp og hjertelig smil! Koh Samui byr på mange inntrykk og det er mye å oppdage. Kan anbefale en rundreise rundt øya med privat sjåfør. De viser frem det mest interessante etter ønske. For øvrig er Fishermansvillage veldig koselig. Med barnefamilie på tur og jeg glad vi valgte å bo utenom Chaweng. Høyt støynivå, mye søppel og mye festing. På Fair House villa var det stille og sirissene var det eneste som kunne forstyrre nattesøvnen :-) Høyt prisnivå på mat og drikke, samt noe slitte materialer i fellesområdet, trekker ned noe. For eksempel på solsenger og parasoller. Imidlertid veier atmosfæren og det flotte personalet opp for dette Anbefales på det sterkeste.

 
11.07.2017

Innlegg av janchri Oslo

Utrolig bra gjennomført

Et herlig sted ca 6 km nord for Chaweng beach, 3 km unna fisherman village . De ansatte er imøtekommende, bungalowene store (rene og pene) Kjøkkenet veldig bra hvis du ikke ønsker å gå ut av resorten. Jeg var skeptisk, men etter to dager er jeg superfornøyd. Enkelt å anbefale dette stedet.

 
04.01.2016

Innlegg av 635Jonny_P Moss, Norge

Koh Samui er en perle.

Koh Samui er en perle som ikke så mange nordmenn vet om. Fantastisk natur, med flotte fossefall. Ta deg rundt øya på scooter, da opplever du mye. Men trafikken er kaotisk og med venstre kjøring. Kjør veldig pent og forsiktig. Prøv små kaféer langs veiene, de serverer som regel fantastisk thai mat til en meget billig penge.

 
22.07.2013

Innlegg av Jon Espen N Ålesund, Norge

Fantastisk opplevelse!

Hadde ti dager med bare positive opplevelser. Et utrolig hyggelig og serviceinnstilt personale. Hotellet ligger rett ved stranden i stille og rolige omgivelser. Flott bassengområde, flotte små "bungalower", ryddig og velholdt, god mat og også kjekt med underholdning om kveldene i form av musikalske innslag. Passer like godt for småbarnsfamilier som romantisk ferie for nygifte.