Rom/leiligheter

Deluxe plus

Renoverte deluxerom plus med dobbeltseng. TV og DVD-spiller (på forespørsel). Minibar, samt kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Deluxerom

Store og hyggelige deluxerom med dobbeltseng. TV samt DVD-spille på forespørsel. Minibar, samt kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 49 m²
Antall personer: 1-2

Deluxerom i bungalow

Moderne deluxerom i bungalower med et lite basseng og dusj på den private uteplassen. Alle rom har dobbeltseng og mulighet for ekstraseng på en vanlig seng for tredje person. TV og DVD-spiller (på forespørsel). Minibar, samt kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 100 m² inkl. uteplass med privat basseng
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Ettroms villa

Moderne villaer med et lite basseng på den avskjermede uteplassen. Alle villaer har dobbeltseng og mulighet for ekstraoppredning til tredje person i vanlig seng. Fjerde person mulig om denne er barn og deler ordinærseng med de voksne. TV og DVD-spiller (på forespørsel), minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Badekåper og tøfler. Uteplass med basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 100 m² inkl. uteplass med eget basseng
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Familierom

Moderne familierom som ligger i nærheten av barnebassenget. Ett rom med dobbeltseng og ett med køyeseng der det er plass til leker. Skyvedør mellom rommene. TV og DVD-spiller (på forespørsel). Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Liten markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 m²
Antall personer: 2-5, hvorav 3 barn