Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,3 av 10 Basert på 3 vurderinger
Total vurdering
 
6,3 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Hotellet har god service og et fantastisk personal. Ellers trives vi veldig godt med hotellets fasiliteter og beliggende.
-
Vi har vært der 9 ganger nå, og hver gang har de gjort forbedringer. Opplever at de er foroverlent.

Bekreftet gjest: 2020-03-08


3 av 10

+
-
Det var låv å røyke over alt. Jeg hadde aldri valgt det om jeg hadde vist at det kunne røyke over alt.

Bekreftet gjest: 2020-02-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

2473 vurderinger
Utmerket
 
1468
Veldig bra
 
739
Bra
 
195
Mindre bra
 
52
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

08.07.2019

Innlegg av Theaoj Oslo, Norge

Flott hotell i et litt uferdig område med mye trafikk.

Vi bodde på Bandara i 9 netter i juni/juli. Flott hotell med vennlig og serviceinnstilt betjening. Vi hadde med vår sønn på 8mnd som storkoste seg på det fine lekerommet. Må berømme spesielt en av de kvinnelige ansatte som la sin elsk på han og lekte med han selv om vi var tilstede. đŸ„° Ellers bra med muligheter for ulike aktiviteter og noen gratistilbud også som Kajak, yoga, pilates, etc. Rommet var fint, bassengområdet bra og maten ok. Vi savnet kanskje noe bedre thaimat. Litt smakløst noe av det. Og hvor er korianderen? :) Området rundt hotellet er litt lite barnevennlig. Svært trafikkert gate utenfor og dårlig med fortau for trilling av vogn, men det er kort vei til Fisherman Village med mange restauranter. Ellers kan vi anbefale skredderen Ash på andre siden av gaten.

 
26.05.2019

Innlegg av halgeirr2018 Vadsø, Norge

Et fantstisk hotell

Jeg vet ikke om det finnes hotell med like mange ansatte som er til for å gjøre oppholdet ditt så lettvint og komfortabelt som mulig. Uteområdet ordnes og tas vare på slik at det fremstår som mer eller mindre strøkent. Det er et stort hotell med mange forskjellige typer rom, vi har bodd på de mer "enkle" til nå med pool villa. Hotellet ligger ved hovedgata som er nokså trafikkert, men det er egne ansatte som geleidet deg over. Nærbutikk og flere restauranter i området som kan anbefales, i tillegg til hotellets egen restaurant. Det er ikke langt å gå til Fishermans Village, 5-600 meter. Går du langs stranden er det max 250 meter. Hotellet tilbyr gratis buss til Chaweng to ganger om dagen.Nå er vi her i lavsesong (mai), og fikk billig rom. 4 basseng tilsammen, hvorav ett lite barnebasseng. Hotellet hadde en oppgradering i 2018. Fin strand med servering og strandhåndklær nok. Du velger om du vil ligge på solseng eller "saccosekk". Treningsrom og eget spa,også eget spa ved stranden. Vi har bodd her flere ganger, og kommer nok tilbake! Ikke mye å utsette her etter min mening. Til og med sengene er mer for komfortabel enn de normalt litt harde sengene i Thailand.

 
13.08.2018

Innlegg av tnt812018 Larvik, Norge

Familieferie

Fine villaer med fine rom og basseng. Passer veldig fint for familier. Hyggelig betjening som var behjelpelige med det aller meste og leverte raskt. Stranden var helt ok, men litt for raskt dypt og passet ikke helt for oss da vi hadde med barn på 2 og 5 år. Bassengområdene på hotellet var fint og varierte. Kort vei til Fisherman village, kan gå 100m langs stranden så er man der, anbefales da det er marked flere ganger i uken og mange gode restauranter. Det som trekker litt ned med hotellet var at man fikk mitt charterfølelse av stedet, både ift deres forsøk på å lage autentiske thai opplevelser på stranden som de ikke lykkes helt med, men var helt ok. Videre så var alle solsenger og bungalower holdt av med håndklær fra tidlig morgen uten at noen kom å brukte dem før langt ut på dagen, dette selv om det var skiltet flere steder at dette ikke var lov. Dette synes jeg bør følges opp av hotellets ansatte ved å fjerne ubrukte solsenger etc etter litt tid, dette for å unngå konfrontasjoner mellom gjester. Videre så bar hotellet og rommet preg av slitasje og bør vedlikeholdes bedre, forsto dog at dette vil bli gjort høsten 2018. Hotellet kan anbefales for barnefamilier.

 
19.07.2018

Innlegg av 848saeide Oslo, Norge

Fantastisk service og flott hotell

Vi hadde booket det billigste rommet i 5 dager, men ble oppgradert til en Pool Villa ved ankomst. Det var en skikkelig positiv opplevelse da dette rommet var stort og fint med egen hage og privat basseng. Selve hotellet ligger rett ved stranden med 2 store basseng og en fin restaurant med god mat. Burde absolutt oppleves hvis man skal til Koh Samui.

 
14.05.2018

Innlegg av halgeirr2018 Vadsø, Norge

Flott beliggenhet, flott personale

Vi bodde her en uke i mai. Hele komplekset er nokså stort men likevel personlig atmosfære. To basseng + to barnebasseng. Stort utvalg av aktiviteter i regi av hotellet. De fleste snakker ok engelsk. Rommene bærer litt preg av slitasje, men hele komplekset holder stengt 3 måneder høsten 2018 og skal totalrenoveres, da blir det nok upåklagelig. Kort spasertur til landsbyen hvor det er masse butikker og restauranter. Hvis jeg skal gi noe minus ble jeg litt skuffet over treningsrommet, men man får trent det meste med litt fantasi. Og vi ble skuffa over buffeten og mat fra strandbaren, men forøvrig hadde vi bare nydelig mat fra a la carte. Jeg kunne tenke meg en tur til hit etter renoveringen.