1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Deluxerom

Store og hyggelige deluxerom med dobbeltseng. Mulighet for ekstraseng for tredje person. Fjerde person (barn) deler ordinærseng med de voksne. TV. Minibar, samt kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Massasjedusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 49 m²
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn

Deluxerom i bungalow

Fine deluxerom i bungalower med et lite basseng og dusj på den private uteplassen. Alle rom har dobbeltseng og mulighet for ekstraseng på en vanlig seng for tredje person. TV og DVD-spiller (på forespørsel). Minibar, samt kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Hårføner. Massasjedusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 100 m² inkl. uteplass med privat basseng
Antall personer: 1-3

Ettroms villa

Fine villaer med et lite basseng på den avskjermede uteplassen. Alle villaer har dobbeltseng og ekstraoppredning i vanlig seng. 4. person må være barn og dele ordinærseng med de voksne. TV og DVD-spiller (på forespørsel), minibar og kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Massasjedusj og wc, hårføner. Badekåper og tøfler. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 100 m² inkl. uteplass med eget basseng
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Familierom – vinteren 2018/19

Nyrenoverte og moderne familierom som ligger i nærheten av barnebassenget. Ett rom med dobbeltseng og ett med køyeseng der det er plass til leker. Skyvedør mellom rommene. TV og DVD-spiller (på forespørsel). Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Massasjedusj og wc, hårføner. Liten markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 55 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn