Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 6 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
9,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
9,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Vennlig hotellpersonale, alltid på tilbudsida.
-

Bekreftet gjest: 2020-03-08


8 av 10

+
Veldig hyggelig betjening over alt. Rent og pent og store rom. Har en egen Italiensk restaurant med høy standard.
-
Redusere antall brylluper. Opplevde 4 stk og da må man vike fra strand og bassengområder.

Bekreftet gjest: 2020-03-01


9 av 10

+
Personale, service, mat, beliggenhet
-
Kun et miniskap med 6 kleshengere. Måtte ha det meste i koffertene

Bekreftet gjest: 2020-02-02


10 av 10

+
Service og beliggenhet.
-
Vet ikke.

Bekreftet gjest: 2020-01-26


9 av 10

+
Alle ansatte var veldig hyggelige og alltid på tilbudssida.
-

Bekreftet gjest: 2019-03-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

3370 vurderinger
Utmerket
 
2062
Veldig bra
 
902
Bra
 
246
Mindre bra
 
101
Dårlig
 
59

Fem siste vurderinger

05.03.2020

Innlegg av Arvewear Sandefjord, Norge

Ferie

Et flott hotell, beliggende nær flyplassen. Vi ble møtt av blide og hjelpsomme ansatte. Det var meget rent og pent, både på rommene og i fellesarealene. Frokosten var av høy klasse og stod til forventningene som vi hadde hørt om hotellet. At hotellet også hadde Prego, en Italiensk restaurant av høy klasse synes vi var et stort pluss. Deilig strand som løpende ble holdt rent for tang og tare. Minus var at vannet hadde mye plast, selvsagt ikke hotellets skyld, men allikevel et minus. Under oppholdet på 14 dager ble det arrangert 3 brylluper. Dette tok mye plass både av strand, restaurant og bassengområde, noe vi ikke syntes var greit.

 
18.11.2019

Innlegg av 779grete

Favoritt hotell på Chaweng stranden

Takker igjen for hyggelig opphold. Vi ble oppgradert til rom med bassengutsikt denne gangen. Fantastisk frokost med godt utvalg. Hyggelig betjening som er for deg uansett hva det skulle være. Vil trekke frem Pen som er unik i sin væremåte, en fantastisk flott person som med sitt blide vesen sprer mye glede til gjestene. Vil også nevne Dum som alltid har gitt oss god service. Thanks again for a pleasant stay. We were upgraded to room with pool view this time. Fantastic breakfast. Nice service from the staff as always. Pen, she is unique, wonderful person with a big smile who is spreading a lot of joy to the guests. Will also mention Dum who always has given us good service at the pool. Thanks for everything, we will be back 😊😊

 
06.08.2019

Innlegg av Mikael_rufo-81 Sofiemyr, Norge

Fint resort men mangler endel

Vi bodde her i 10 døgn i slutten av juli 19. 2 voksne og en datter på 9. Hotellet er fint og har hyggelig betjening. Ligger veldig fint til i utkanten av hovedgaten i chaweng, det er mange gode restauranter i nærheten. Stranden trekker ned desverre, går nesten ikke ann å bade her pga stein, sjøgress og stillestående vann pga moloen. Mange pågående selgere utenfor hotellet ved stranden som tilbyr alt fra is, baderinger, vann, brus, øl, kokain og marihuana. Det er et fint basseng ved resepsjonen mot stranden som har amaya restaurant og bar som serverer ved solsengene, 25kr for en flaske vann og ellers dyre drinker. Vi var der å spiste en gang men da fikk datteren maten etter vi hadde spist opp vår rett, ingen beklagelse på lang ventetid for maten heller. Vi styrte unna restauranten etter det. Det er også her hotellfrokosten blir servert. God frokost med alt fra egg/bacon/tomatbønner til ris/nudler/wok/supper, fersk frukt og div. Treningssenteret er lite men fint med a/c og vann, kaldt hånkle og er betjent. Det andre bassenget er på andre siden av veien der vi bodde, de fleste bor på denne siden av veien. Det er fint, rent og har hånkler til låns, der ligger også kids club som tilbyr male t-skjorter, lage lys, male paraply osv. Åpent 0700-19. Ingen andre aktiviteter for barn/ungdom var skuffende. Det er heller ingen musikk eller underholdning på hotellet ellers, litt skuffende. Rommene var helt ok, men luktet mugg med en gang vi sjekket inn, satt på a/c som kjølte bra men hjalp ikke på mugglukten. Dagen etter klagde vi og de tilbød oss et annet rom, men det andre rommet noen dører bortenfor luktet akkurat det samme så var ingen poeng å bytte. Vi måtte holde ut i mugglukt på rommet de 10 nettene vi bodde der. Det var også firfisler og tusenben på rommet men det kan jo komme inn når døren var åpen eller vaskedama ryddet. Alt i alt et fint hotell men dårlige rom og ingen underholdning. Litt kjedelig for barnefamilier. Den andre restauranten som tilhører hotellet er prego som var veldig bra. God italiensk mat.

 
08.05.2019

Innlegg av FrLorent Kristiansand, Norge

Godt hotel men trenger vedlikehold

Har bodd på dette hotellet mange ganger og har alltid vært fornøyd. Denne gangen var det noen småproblemer som trakk ned inntrykket. Dusjkranen falt av ved bruk, telefonen virket ikke og rommet manglet håndklær ved ankomst. Men hotellet har god service generelt. Frokosten er utmerket og Prego restaurant er etter min mening den beste italienske restaurant i Chaweng. Blant annet ekte italiensk pizza av høy kvalitet bakt i steinovn. Hotellet ordner transport til og fra flyplassen, mindre enn 10 minutter reisetid.

 
18.03.2018

Innlegg av birgitte409 Fredrikstad kommune, Norge

FANTASTISK

Skal dere til Koh Samui , må dere bare sjekke inn her. Fantastisk beliggenhet. Hadde fått rom i Thai Village som ligger rett over veien ved hotellet. Var en drøm og ha rom der. Stille og utrolig frodig , og et nydelig stort basseng område. Det er alltid 2 vakter som står og stopper trafikken når du skal over. De gjør en glimrende jobb hver eneste dag. Alle ansatte er utrolig imøtekommende og blide. Hotellet er meget rent og innbydende. Frokosten har et meget stort utvalg. Hver dag ,flere ganger om dagen, så raker de stranden, så det er alltid rent og pent. Gode solstoler og alltid lett og få plass ved stranden. Meget gode senger og sengetøy.