1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 3 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
7,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
9,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,3 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

,

+
Alle ansatte var veldig hyggelige og alltid på tilbudssida.
-

Bekreftet gjest: 2019-03-10


8 av 10

Ingve,
Askøy

+
Service og frokost
-

Bekreftet gjest: 2018-04-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

3268 vurderinger
Utmerket
 
1987
Veldig bra
 
886
Bra
 
239
Mindre bra
 
99
Dårlig
 
57

Fem siste vurderinger

11.08.2019

Innlegg av KlokTturist123

Flott hotell rett ved strand

Veldig bra hotell, med fantastisk beliggenhet rett ved stranden. Veldig bra hotellrestaurant like ved ved bassenget, som yter veldig god service. Vil spesielt framheve servitør ved navn Pen, som var utrolig vennlig, hyggelig og ga meg en flott opplevelse.

 
06.08.2019

Innlegg av Mikael_rufo-81 Sofiemyr, Norge

Fint resort men mangler endel

Vi bodde her i 10 døgn i slutten av juli 19. 2 voksne og en datter på 9. Hotellet er fint og har hyggelig betjening. Ligger veldig fint til i utkanten av hovedgaten i chaweng, det er mange gode restauranter i nærheten. Stranden trekker ned desverre, går nesten ikke ann å bade her pga stein, sjøgress og stillestående vann pga moloen. Mange pågående selgere utenfor hotellet ved stranden som tilbyr alt fra is, baderinger, vann, brus, øl, kokain og marihuana. Det er et fint basseng ved resepsjonen mot stranden som har amaya restaurant og bar som serverer ved solsengene, 25kr for en flaske vann og ellers dyre drinker. Vi var der å spiste en gang men da fikk datteren maten etter vi hadde spist opp vår rett, ingen beklagelse på lang ventetid for maten heller. Vi styrte unna restauranten etter det. Det er også her hotellfrokosten blir servert. God frokost med alt fra egg/bacon/tomatbønner til ris/nudler/wok/supper, fersk frukt og div. Treningssenteret er lite men fint med a/c og vann, kaldt hånkle og er betjent. Det andre bassenget er på andre siden av veien der vi bodde, de fleste bor på denne siden av veien. Det er fint, rent og har hånkler til låns, der ligger også kids club som tilbyr male t-skjorter, lage lys, male paraply osv. Åpent 0700-19. Ingen andre aktiviteter for barn/ungdom var skuffende. Det er heller ingen musikk eller underholdning på hotellet ellers, litt skuffende. Rommene var helt ok, men luktet mugg med en gang vi sjekket inn, satt på a/c som kjølte bra men hjalp ikke på mugglukten. Dagen etter klagde vi og de tilbød oss et annet rom, men det andre rommet noen dører bortenfor luktet akkurat det samme så var ingen poeng å bytte. Vi måtte holde ut i mugglukt på rommet de 10 nettene vi bodde der. Det var også firfisler og tusenben på rommet men det kan jo komme inn når døren var åpen eller vaskedama ryddet. Alt i alt et fint hotell men dårlige rom og ingen underholdning. Litt kjedelig for barnefamilier. Den andre restauranten som tilhører hotellet er prego som var veldig bra. God italiensk mat.

 
08.05.2019

Innlegg av FrLorent Kristiansand, Norge

Godt hotel men trenger vedlikehold

Har bodd på dette hotellet mange ganger og har alltid vært fornøyd. Denne gangen var det noen småproblemer som trakk ned inntrykket. Dusjkranen falt av ved bruk, telefonen virket ikke og rommet manglet håndklær ved ankomst. Men hotellet har god service generelt. Frokosten er utmerket og Prego restaurant er etter min mening den beste italienske restaurant i Chaweng. Blant annet ekte italiensk pizza av høy kvalitet bakt i steinovn. Hotellet ordner transport til og fra flyplassen, mindre enn 10 minutter reisetid.

 
18.03.2018

Innlegg av birgitte409 Fredrikstad kommune, Norge

FANTASTISK

Skal dere til Koh Samui , må dere bare sjekke inn her. Fantastisk beliggenhet. Hadde fått rom i Thai Village som ligger rett over veien ved hotellet. Var en drøm og ha rom der. Stille og utrolig frodig , og et nydelig stort basseng område. Det er alltid 2 vakter som står og stopper trafikken når du skal over. De gjør en glimrende jobb hver eneste dag. Alle ansatte er utrolig imøtekommende og blide. Hotellet er meget rent og innbydende. Frokosten har et meget stort utvalg. Hver dag ,flere ganger om dagen, så raker de stranden, så det er alltid rent og pent. Gode solstoler og alltid lett og få plass ved stranden. Meget gode senger og sengetøy.

 
23.10.2017

Innlegg av Oddvar H

Flott hotellanlegg.

Amari Koh Samui er på mange måter et flott hotell som de fleste synes å like. Hotellet et delt av hovedveien på Chaweng med resepsjon og restaurant/bar på strandsiden og de alle rom med unntak av suitene er på andre siden. Betjeningen er hyggelig og profesjonell slik at servicen er ok. MEN!! Har du bodd på dette hotellet tidligare da navnet var Amari Palm Reef Resort blir du skuffet. Atmosfæren er totalt borte. Hotellets største aktivum - personaler er for det meste byttet ut og redusert. Dette er nå et «storbyhotell» med solsenger og et personale som sliter.