Amari Koh Samui

Amari Koh Samui

  • • På Chawengstranden
  • • Kort vei til sentrum

Ved den nordlige delen av den populære Chawengstranden ligger Amari Koh Samui og her bor du i fine, pene rom og har bare en kort rusletur til sentrum. Her kan du kose deg i bassenget eller på stranda – og nyter ferien i ditt eget tempo.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vennlig hotellpersonale, alltid på tilbudsida.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Amari Koh Samui består av flere bygninger med en vei i mellom. På strandsiden ligger Beach Wing og på den andre siden av veien ligger Thai Village Wing og Garden Wing. Ved respektive hotellbygning finner du et fint bassengområde med basseng med barneseksjon. Gratis solsenger, parasoller og håndkleservice.

Ved Beach Wing ligger Amaya Food Gallery, en restaurant som er åpen til frokost, lunsj og middag. Du kan velge mellom asiatiske og internasjonale retter. På Amaya Café kan du ta en kopp nytraktet kaffe med noe søtt ved siden av og nyte den avslappende stemningen. Amaya Bar, som ligger på stranden, er et perfekt sted for en cocktail i solnedgangen. På den andre siden av veien ligger den italienske à la carte-restauranten Prego som tilbyr alt fra steinovnsbakt pizza til hjemmelaget pasta.

I hotellets spa kan du unne deg en velgjørende behandling. Yoga mot avgift. Barneklubb i hotellets regi (engelsktalende personale). Lounge for avslapping samt tilgang til trimrom og dusj ved tidlig og sen innsjekk. Lekeplass. Matlagingskurs og språkkurs. Vaskeriservice mot avgift. Du må krysse veien for å komme til stranden dersom du bor i Thai Village Wing eller Garden Wing. Gratis transport til sentrum, plassreservasjon. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halv- og helpensjon mot tillegg.