Southern Lanta Resort

Southern Lanta Resort

  • • Nært stranden
  • • Fine omgivelser

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Southern Lanta Resort er et hyggelig hotell som ligger i rolige og frodige omgivelser rett ved stranden. Slapp av med massasje, nyt late dager ved bassenget eller kanskje en tennismatch. Middagen kan du innta i hotellets restaurant eller på en lokal restaurant i Saladan, som ligger bare omtrent en kilometer fra hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom i bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom i bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,9 av 10
Basert på 41 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Southern Lanta Resort består av flere bungalower som ligger i en frodig hage. He er det et bassengområde med to basseng, hvorav et har barneseksjon. Det er et begrenset antall gratis solsenger og bassenghåndklær. Restaurant. Poolbar og en bar på den fine sandstranden.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis trimrom, der det er ytterligere et basseng utenfor. Massasje mot avgift. Tennisbane mot avgift. Resepsjon med generøse åpningstider (ca. 6.00-22.00). Lokaltrafikk. Til Saladans sentrum er det ca. 1 kilometer og hotellet tilbyr buss hit to ganger om dagen helt gratis.

Måltider

Enkel frokostbuffé inkludert.