Southern Lanta Resort

  • • Nært stranden
  • • Fine omgivelser

Southern Lanta Resort er et hyggelig hotell som ligger i rolige og frodige omgivelser rett ved stranden. Slapp av med massasje, nyt late dager ved bassenget eller kanskje en tennismatch. Middagen kan du innta i hotellets restaurant eller på en lokal restaurant i Saladan, som ligger bare omtrent en kilometer fra hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom i bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom i bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Southern Lanta Resort består av flere bungalower som ligger i en frodig hage. He er det et bassengområde med to basseng, hvorav et har barneseksjon. Gratis solsenger og bassenghåndklær. Restaurant. Poolbar og en bar på den fine sandstranden.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis trimrom, der det er ytterligere et basseng utenfor. Massasje mot avgift. Tennisbane mot avgift. Resepsjon med generøse åpningstider (ca. 6.00-22.00). Lokaltrafikk. Til Saladans sentrum er det ca. 1 kilometer.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag.