Rom/leiligheter

Deluxerom

Hyggelige deluxerom i sidebygningene oppe i høyden. Dobbeltseng eller senger samt ekstraseng i feltseng. Fjerde person mulig dersom denne er et barn som deler ordinær seng. TV, kaffe- og tefasiliteter og minibar. Strykefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong. Trapper og nivåforskjeller for å komme til rommene. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom plus

Hyggelige rom rundt bassengområdet. To senger samt ekstraseng i sovesofa. Fjerde person mulig dersom dette er et barn som deler ordinær seng. TV, kaffe- og tefasiliteter og minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Strykefasiliteter. Badekåper og tøfler. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Trapper og nivåforskjeller for å komme til rommene. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Ettroms villa

Meget pene ettroms villaer med dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i feltseng. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Strykefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåpe og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Stor balkong eller terrasse. Trapper og nivåforskjeller for å komme til rommene. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 50 m²
Antall personer: 1-3

Suite med basseng

Meget delikate villaer med ett soverom, separat oppholdsrom og eget basseng. Mulig med ekstraseng i feltseng. TV. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Strykefasiliteter. Badekar, dusj og wc, hårføner. Stor uteplass med havutsikt og basseng. Trapper og nivåforskjeller for å komme til rommene. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 100 m²
Antall personer: 1-3