Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,3 av 10 Basert på 34 vurderinger
Total vurdering
 
9,3 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
9,4 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Bra beliggenhet nær strand. meget bra frokost! Mye trapper!!
-
Hotellet virker nedslitt og trenger en oppfrisking.

Bekreftet gjest: 2019-03-11


10 av 10

+
frodigheten
-

Bekreftet gjest: 2018-11-26


9 av 10

+
Personalet var veldig hyggelig. Frokosten var veldig bra Basseng og strandområde bra og nok solsenger.
-
Leselamper ved seng. Kunne gjerne vært et lite bord på et deluxe-rom. Dusjen var ganske sliten.

Bekreftet gjest: 2018-11-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

1486 vurderinger
Utmerket
 
912
Veldig bra
 
364
Bra
 
102
Mindre bra
 
61
Dårlig
 
47

Fem siste vurderinger

15.02.2020

Innlegg av Elinham Oslo, Norge

Et fantastisk sted

For et herlig sted, jaaa her vil vi tilbake. Stor, vakkert, rent, fantastisk betjening og atmosfære. Rommet var stort, bad med dusj og badekar. Det var rent og innbydende. Maten helt nydelig, og fantastisk. Spa avd var helt topp, og de som jobbet der var så skjønne. Synd jeg ikke husker navnet deres på de to vi ble kjent med. Og for noen behandlinger de tilbød, spa rommene var fine, innbydende og rene. Datteren min ble dessverre syk siste kvelden vi var der, og måtte til legevakta og så på sykehuset. De ansatte var behjelpelige med å tilkalle hjelp, og de viste bekymring. Det var buffé kveld denne kvelden, og Mr Mee og resten av personalet der var helt fantastiske. De kom med håndskrevet kort og blomsterarmbånd og ønsket henne god bedring.

 
14.02.2020

Innlegg av janvaard Mandal, Norge

Anbefales på det sterkeste

Nydelig resort, flott beliggenhet, topp kvalitet på absolutt alt. De ansattes vennlighet, servicekvalitet, og smil gjorde oppholdet til ren fornøyelse. Mr Mee Poolman var en ekstra gledespreder☀️🙏Godt og variert frokost utvalg som ga oss alle fire en flott start på dagen☀️🤩

 
14.11.2019

Innlegg av ElinB523 Tromsø, Norge

Ferie

Ypperlig hotell i nydelige hage og herlig mat på resturanten,Watermark👍 Betjeningen yter god sevice og Yard,May og Boom som vi traff nesten hver kveld hadde god kunnskap om rettene på menyen Behagelig atmosfære og man føler seg alltid hjertelig velkommen Det er faktisk andre året på rad vi besøker hotellet

 
24.05.2019

Innlegg av HeidiChristin123

Supert hotell for hele familien

Vi var en storfamilie som bodde på hotellet i 10 dager i månedsskiftet april / mai 2019. Vi fikk rene og nydelige rom. Dobbeltrom superior med hageutsikt og Tomannsrom Deluxe med hav utsikt høyere oppe i åsen for de gamle. Det var mange trapper, men det var ingen problem for vi ble kjørt oppover hele tiden så mye vi ville uten venting. Kjempe god og variert frokost hver dag. Enestående ansatte. Hotellets minibuss ble brukt for å kjøre oss rundt når vi ville på utflukt, og ordentlig barnesetet til 2 åring fikk vi også. Lekerommet var topp, bassenganlegget fantastisk. Anbefaler hotellet på det varmeste.

 
24.04.2019

Innlegg av OsloTravelblogger Oslo, Norge

Avslappende og rolig sted

Gode på service og svært hyggelig betjening. Stedet er også fantastisk. Maten smakte også veldig bra. Godt utvalg til frokost og middagene i restauranten var deilige. Tilbudet av butikker og spisesteder i nærheten av resorten er svært begrenset, men det gjorde ingenting i noen dager. De har selvsagt «happy hour» (spør etter David), men det var ikke så mange som benyttet seg av tilbudet. Vi savnet bedre cocktails. Anbefaler å få med deg solnedgangen.