Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,3 av 10 Basert på 29 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,3 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
9,2 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,2 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Steinar,
Nesodden

+
Meget bra hotell med enda bedre frokost, Var ikke klar over at hotellet lå i en veldig bratt skråning. Egner seg ikke for eldre mennesker. lange avstander selv om transporten til og fra rommene var meget bra. Topp service!!
-

Bekreftet gjest: 2019-03-11


10 av 10

mia,

+
frodigheten
-

Bekreftet gjest: 2018-11-26


9 av 10

Sylvi,
Oslo

+
Personalet var veldig hyggelig. Frokosten var veldig bra Basseng og strandområde bra og nok solsenger.
-
Leselamper ved seng. Kunne gjerne vært et lite bord på et deluxe-rom. Dusjen var ganske sliten.

Bekreftet gjest: 2018-11-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

1313 vurderinger
Utmerket
 
752
Veldig bra
 
351
Bra
 
102
Mindre bra
 
61
Dårlig
 
47

Fem siste vurderinger

24.05.2019

Innlegg av HeidiChristin123

Supert hotell for hele familien

Vi var en storfamilie som bodde på hotellet i 10 dager i månedsskiftet april / mai 2019. Vi fikk rene og nydelige rom. Dobbeltrom superior med hageutsikt og Tomannsrom Deluxe med hav utsikt høyere oppe i åsen for de gamle. Det var mange trapper, men det var ingen problem for vi ble kjørt oppover hele tiden så mye vi ville uten venting. Kjempe god og variert frokost hver dag. Enestående ansatte. Hotellets minibuss ble brukt for å kjøre oss rundt når vi ville på utflukt, og ordentlig barnesetet til 2 åring fikk vi også. Lekerommet var topp, bassenganlegget fantastisk. Anbefaler hotellet på det varmeste.

 
24.04.2019

Innlegg av OsloTravelblogger Oslo, Norge

Avslappende og rolig sted

Gode på service og svært hyggelig betjening. Stedet er også fantastisk. Maten smakte også veldig bra. Godt utvalg til frokost og middagene i restauranten var deilige. Tilbudet av butikker og spisesteder i nærheten av resorten er svært begrenset, men det gjorde ingenting i noen dager. De har selvsagt «happy hour» (spør etter David), men det var ikke så mange som benyttet seg av tilbudet. Vi savnet bedre cocktails. Anbefaler å få med deg solnedgangen.

 
04.03.2018

Innlegg av 285arnek Kristiansand, Norge

Fjerde besøk på et strålende hotell

Nok en gang koste vi oss på Rawi Warin. Utrolig flott sted med nydelig havutsikt (fra vårt rom!). Omgivelsene rundt treffet bra, med en herlig strandpromenade 1km unna. En del barn og barnefamilier, så ønsker en stillhet..... Et meget bra sted hvor vi svært gjerne kommer tilbake til

 
04.02.2018

Innlegg av NinaMeMe Trones, Norge

Supert hotell!

Var der i 3 netter. Fikk et nydelig rom med havutsikt, oppe i høyden. Rom 531. Hadde alt du behøver! De har også golfbiler, som bringer deg rundt omkring på området. Gjestfri og hjelpsomme ansatte! Fikk god hjelp i resepsjonen med leie av taxi. Selv om hotell anlegget er stort, så er det stille og rolig. Godt med plass på stranden. Å så den uttrolig flotte frokosten! Et stort utvalg, ferskt og godt, noe for enhver smak! Vi leide en taxi en dag, og han kjørte oss rundt omkring på øya i 6 timer. Det kostet ca 500,- billig! Anbefales! Vi var veldig fornøyd med dette hotellet, å anbefaler det gjerne! Verdt sine 5 stjerner. Vi kommer tilbake😊

 
28.12.2017

Innlegg av tinabaase Tønsberg, Norge

Flott!

Har vært på rawi warin i 1 uke sammen med samboer og svigerforeldre. Bodde da i egne bungalows. Utrolig fine rom, rent og pent! Toalettet ble tett under ferien, hotellet disket opp med nytt rom med en gang. Bassengområdet og stranda er utrolig deilig. Rolig og fint. Det eneste som trekker ned, er hotellets middags-restaurant. Her tar det UTROLIG lang tid. Ventet i over 1 time på middag. Dog er frokostresturanten utrolig bra, samt pool bar. Maten er svært god. Dersom man får rom høyere opp i Åsen, kan en bli kjørt frem og tilbake i små golfbiler når som helst. Personalet er utrolig hyggelig og gjør alt for at vi skal få et fint opphold. Anbefaler dette hotellet!