Pimalai Resort & Spa

Vil du bo på et hotell som har det lille ekstra er Pimalai Resort & Spa et godt valg! Med beliggenhet rett ved sandstranden inviteres det til herlige turer på stranden og deilige bad i havet. Blir du lei av å koble av ved infinitypoolen er det mye å finne på – trimrom og ulike treningstimer men også deilige behandlinger i spaet.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pimalai Resort & Spa ligger i frodige omgivelser på stranden i Koh Lanta. Inne på hotellområdet er det to bassengområder med infinitypool og havutsikt. Begge bassengene har barneseksjon. Ved bassengområdet er det også jacuzzi og poolbar samt solsenger og parasoller.

På hotellet er det en bufférestaurant og fire à la carte-restauranter. Spice & Rice serverer thailandske retter nede på stranden. Seven Seas har en vestlig meny. Rak Talay ligger på stranden og serverer fisk og skalldyr. I The Banyan Tree serverer enkle italienske retter. Det er også flere barer.

Hotellet tilbyr flere aktiviteter for både store og små. Gratis tennis, badminton, basketball, bordtennis, kajakk og sandvolleyball samt utlån av sykler. Det er også yoga- og thaiboksingstimer samt snorkling og dykking mot avgift. Treningsrom og spa med massasje samt behandlinger mot avgift. Gratis barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Vaskeriservice mot avgift. Roomservice mellom kl. 6.30 og 2.00. Til nærmeste sentrum er det ca. 800 meter.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Halvpensjon er frokostbuffé og middag, som består av en 3-retters meny i en av hotellets á la carte restauranter.

Verdt å vite

Store nivåforskjeller og mange trapper inne på hotellområdet.

Eksklusive hoteller skal alltid ha
  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde