Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 41 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
9,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
9,4 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Jørn,
Sandefjord

+
Service og beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2019-01-29


8 av 10

Tor Eivind,
Skien

+
-

Bekreftet gjest: 2019-01-14


9 av 10

Inger,
Drammen

+
-

Bekreftet gjest: 2019-01-07


9 av 10

Tone,
Fredrikstad

+
Beliggenhet på stranda og kort vei til byen med Tuk-Tuk Bungalower med ute-dusj og lite basseng God frokost - og lang varighet (til kl 10.30!) Hyggelig betjening Vakkert og velstelt område Det ER treningsrom på hotelle - er ikke beskrevet
-
Mykere senger, veldig harde madrasser Rengjøring av solsenger og utebord! Ble aldri vasket!

Bekreftet gjest: 2019-01-01


10 av 10

Rune,
Skien

+
Flott service fra alle på hotellet, hadde nok litt med at vi har bodd på dette hotellet mange ganger tidligere. Og også derfor vi valgte dette.
-
Det kom ingen melding om pickup time for hjemreise dagen. Gjaldt alle som skulle hjem samme dag. Dette måtte vi etterspørre og fikk oppgitt tid etterhvert. Hadde vi ikke vi og det andre paret som skulle hjem hatt erfaring med tider fra denne plassen, tror jeg det ville blitt meget mye unødvendig stress.

Bekreftet gjest: 2018-12-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

977 vurderinger
Utmerket
 
570
Veldig bra
 
241
Bra
 
95
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
35

Fem siste vurderinger

16.03.2019

Innlegg av olemeidell Bergen, Norge

God service og lokasjon

Lanta Sand Resort and Spa er helt på stranden, har fine senger med utsikt over havet. Utsikten over Long Beach er så bred at du kan se jordens kurve. Rom var fint, men luktet veldig av mugg. Vi valgte å ikke klage siden vi bare var der noen dager. Service på hotellet er svært bra, og kan anbefale frokosten også.

 
24.01.2019

Innlegg av norund_2018

Ferie

Vi feiret jul og nyttår på Lanta Sand, for tredje gang .Det var veldig bra. Stedet har en fantastisk beliggenhet, super betjening. Vi har feriert på Lanta Sand i 9 år, og kommer helt sikkert tilbake. Veldig fornøyd med Thai airways. Alltid presise.

 
16.01.2019

Innlegg av Turist567wkf Liverpool

Veldig hyggelig sted å være gjest.

Familien tilbrakte julen på stedet. Meget hyggelig betjening, og det aller meste var veldig bra. Litt enkel frokost, men greit nok. Egentlig mye å velge i, men en god del som ikke passer den norske gane til frokost. Koh Lanta er passende for en familie som oss med to barn på 11 og 15 år. Man har det man trenger uten for mye mas. De fleste strendene på øya er veldig lang-grunnet, men ikke Long beach som hotellet ligger på. Den er «normal». Hvis man skal se etter forbedringspotensial fra hotellets side, er det to små ting. Litt irriterende at folk legger ut håndklær tidlig på morgenen for å reservere solsengene, og så tar de dem ikke i bruk før langt ut på dag. De fleste solsengene er under trær, og kunne godt ha blitt rengjort daglig. Kan varmt anbefale hotellet og stedet.

 
21.12.2018

Innlegg av 236Sar

Vidunderlig!

Fantastisk service, atmosfære og oppvartning. Dette stedet gikk over all forventning, og jeg vil tilbake allerede. Frokosten er helt fantastisk, det er masse små bassenger rundt omkring, bra treningssenter og spa. Rent og pent. Det lukter litt svovel av vannet i dusjen i starten, men det går fort bort. Personalet var alltid hyggelige og gjorde ferien ekstra spesiell, særlig Myle og Dat i restauranten og Sunny i resepsjonen.

 
21.12.2018

Innlegg av 219fredrickl Oslo, Norge

Meget Bra

Første gang i Thailand for både meg og kjæresten min, ingen av oss var viste hva vi kunne forvente oss men ble meget godt tatt imot på Lanta Sand. Maten var fantastisk. Rommene var rene og fine og ble ryddet hver dag. Lokasjonen kunne ikke bli bedre. Personalet er upåklagelig, veldig fine folk :) Sunny i resepsjonen sørget for at vi ble tatt godt imot når vi kom og var behjelpelig med alt. I resturanten møtte vi mange hyggelige folk, spesielt Dat og Miley som jobber der gjorde tiden på Lanta veldig bra. Alt i alt et kjempe bra sted som jeg kan anbefale på det sterkeste! Takk for et fint opphold! Kommer tilbake :)