Utflukter – Khao Lak

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


James Bond Island – med longtailbåt

Går fra: 

Med longtail-båt drar vi ut i skjærgården i Phang Nga-bukta. Vi skal blant annet besøke den såkalte James Bond-øya, hvor deler av filmen "Mannen med den gylne pistol" ble innspilt. Her bytter vi til kano og blir padlet mellom øyene slik at vi kommer nærmest mulig de karakteristiske klippeformasjonene.

Vi drar så til en landsby som er bygd på påler ute i sjøen – ved høyvann ser det ut som den flyter. Vi spiser lunsj her, før vi fortsetter til Suwanakuha-templet, grotten med den store Buddha-statuen.

Inkl. lunsj med drikke.

Badebåt - Phang Nga

Går fra: 

Dette er en favoritt blant våre gjester i Khao Lak! Dagen tilbringes i Phang Nga; en av verdens vakreste kystområder. Vi seiler ut med båten "Champagne" og nyter sola og gode småretter om bord. I løpet av båtturen besøkes blant annet en av Thailands vakreste øyer, Koh Hong. Her venter pudderhvite strender, snorkling, jungeltur og muligheten for å se en varan. Snorkling og bading blir det også tid til.

Inkl. lunsj, snacks og drikke. Snorkleutstyr kan lånes om bord. Avgift til marineparken (300 THB) er ikke inkludert og betales på plass.

Snorkling på Similan Island

Går fra: 

Vi besøker Similan-øyene, Thailands stolthet når det kommer til natur både over og under vann – her er urørt natur, kritthvite strender og krystallklart vann. Fisk i alle farger og fasonger trives her; her er dragefisk, trompetfisk og murener, og er vi riktige heldige får vi også se skilpadder. Det blir minst tre badestopp i løpet av dagen, blant annet på Ko Miang-stranden, hvor det blir servert lunsj.

Vi drar ut med speedbåt om morgenen, og bruker ca. halvannen time til Donald Duck Bay. Det blir flere badestopp i løpet av dagen.

Inkl. snacks og drikke om bord, og lunsj servert på stranden. Snorkleutstyr kan lånes om bord.

Snorkling på Surin Islands

Går fra: 

Bli med på heldagstur til Surin-øyene for å snorkle blant koraller og fargerike fisker. Turen med speedbåt tar ca. halvannen time til Torina-øya som anses som områdets vakreste og et praktfullt sted for deg som liker å snorkle. Vi besøker også en av landsby der mokenfolket bor; et nomadefolk som har slått seg mer eller mindre til ro på øyene. – Snacks og drikke er tilgjengelig om bord hele dagen; lunsj på restaurant.

Inkl. lunsj, snacks og drikke. Snorkleutstyr kan lånes om bord.

Big Buddha og shopping på Weekendmarkedet

Går fra: 

Nyt utsikten fra Big Buddha som ligger oppe i høyden med en herlig utsikt over Phuket by, Kata, Karon og Chalong. Etterpå er det shopping på nattmarkedet – det største markedet på Phuket – der klær og vesker, sko, smykker og elektronikk bare er litt av det som frembys. Utvalget av mat og drikke er også omfattende. Ta med små sedler, det forenkler betalingen. Så er det bare å starte prisforhandlingene.


Husk egnede klær for tempelbesøk (t-skjorte, og shorts eller skjørt som dekker knærne. Det er viktig at skuldrene er tildekket). 

Bading og snorkling på Phi Phi Island

Bli med på en herlig dag med speedboat der vi besøker de vakre Phi Phi-øyene med enda vakrere strender! I løpet av dagen gjør vi flere badestopp!

Det første stoppet tar vi på Ao Nui Beach, som er en utmeket strand for snorkling. Deretter kjører vi til den største og mest kjente øya – Phi Phi Don. Her blir det tid til soling, bading og mer snorkling. Her er det også suvenirbutikker, kaféer og restauranter som du får mulighet til å utforske på egen hånd. Innen vi kjører videre kommer vi til å spise lunsj på Bamboo Island.

På veien til den mindre øya Phi Phi Leh kjører vi forbi Monkey Beach. På Phi Phi Leh kommer vi blant annet til å svømme i den turkise lagunen Pileh Cove. Vi kjører også til Viking Cave, som er en grotte med veggmalerier som ligner gamle vikingskip. Vi avslutter med å kjøre forbi Maya Bay Beach, kjent fra filmen The Beach, som vi vil se på avstand.

Inkludert: Lunsj og drikke, snorkleguide og snorkleutstyr (maske, snorkel og svømmeføtter).

Voksne (12+ år): 1005 NOK
Barn (2-11 år): 625 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Bestill

Båttur i solnedgang

Går fra: 

Dolphin Cruise Sunset er en herlig kveldsutflukt som tar oss med langs kysten av Khao Lak. Båten går ut fra havnen i Tablamu og vi kjører nordover langs kysten, forbi nasjonalparken Khao Lak Lam Ru og stranden Little White Sandy Beach. Båten har et stort soldekk hvor du kan sole deg og nyte det vakre landskapet.

Vi tar et stopp ved den vakre stranden i Nang Thong for å bade og se den fantastiske solnedgangen. På veien tilbake blir det middag om bord.

Middagen er inkludert men ikke drikke.

Heldagscruise

Går fra: 

Opplev Khao Laks kyst med Dolphin Cruise! Båten forlater Tablamu havnen og kjører deretter blant annet forbi nasjonalparken Khao Lak Lam Ru og Little White Sandy Beach. Båten har et romslig soldekk og herfra kan du sole deg og bare nyte det vakre landskapet. Det blir selvsagt også mulighet for å bade. Om bord er det snorklingsutstyr og fiskestenger for den som vil låne.

Inkludert: Lunsj og transport t/r havnen
Ikke inkludert: Drikke

Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.      

Khao Sok Nasjonalpark

Går fra: 

Du kommer tett på naturen når du blir med på denne utflukten – vi tar oss fram til fots og med kano gjennom jungelen i den vakre nasjonalparken Khao Sok. Den to timers fotturen går på smale stier med vaiende bambus og lianer, med jungelens alle lyder som bakteppe. Vi padler også en tur i kano for å få et litt annet perspektiv på landskapet.

Inkl. lunsj.

Kultur og shopping på Phuket

Går fra: 

Bytt roen i Khao Lak/Koh Kho Khao med litt kultur og byliv i Phuket. Det blir shopping både i det store senteret Central Festival og inne i livlige Patong – du kan fylle kofferten med rimelige og fine gaver og souvenirer fra Thailand.

Det blir stopp flere steder underveis for å nyte utsikten, bl.a. på Kata View Point, og besøk i Wat Chalong, Phukets største tempelområde. Du er tilbake i Khao Lak ca. kl. 20.00.

Mat og/eller drikke er ikke inkludert.

Patong på egen hånd

Går fra: 

Tilbring en kveld i fornøyelsesmetropolen Patong! Du blir hentet på hotellet og så får du noen timer på egen hånd for å utforske Patong.

I Patong er shoppingtilbudet stort og du kan velge og vrake blant gateselgernes boder eller i shoppingsentrene. Når solen går ned våkner Patongs underholdningsbransje med både førsteklasses restauranter og små lokale restauranter samt mange barer.

Inkludert: Transfer til Patong.
Ikke inkludert: Mat og drikke.

Sykkeltur på Koh Yai Noi

Går fra: 

Vil du ha mosjon og nærkontakt med naturen, så skal du bli til med på sykkeltur. Vi tar båten over til naboøya Koh Yai Noi hvor syklene venter. Turen går langs rismarkene, gjennom mangroveskog og forbi gummiplantasjer. Vi sykler gjennom byen Ban Anpao og helt ut til piren hvor det er 360 grader utsikt. 

Inkludert: Lunsj og vann samt sykkel og sykkelhjelm.
Minimumsalder 10 år. Barneprisen gjelder fra 10-16 år. I løpet av dagen sykler vi ca. 18 kilometer og tempoet tilpasses gruppen.