Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 159 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

Rigmor Kirsti Bergsnev,
Ålesund

+
Beliggenhet
-
Treningsrom

Bekreftet gjest: 2019-11-17


10 av 10

Joao Guilherme Cheis,
Blystadlia

+
-

Bekreftet gjest: 2019-04-21


7 av 10

Eirin,
Drammen

+
Bassenget og swim out- muligheten
-
Frokosten bør heves et par hakk, samt servicen og maten i poolbar og servicen i resepsjonen.

Bekreftet gjest: 2019-04-20


10 av 10

Lana,
Drammen

+
Bassenger
-

Bekreftet gjest: 2019-04-20


10 av 10

Andrè,
Sandnes

+
Det meste var kjempe bra, men bassengene bør rengjøres mye oftere
-
Rengjøring av bassenger oftere

Bekreftet gjest: 2019-03-17


9 av 10

Dag,
Stavanger

+
Basseng, uteområde
-

Bekreftet gjest: 2019-02-23


8 av 10

Reidar,
Holmestrand

+
meget bra frokost, og hyggelig personal
-

Bekreftet gjest: 2019-02-17


9 av 10

Steinar Skaar,
Hokksund

+
-

Bekreftet gjest: 2019-02-02


10 av 10

Ann-kristin Aune,
Malung, sverige

+
Allt.
-
De skulle kunna städa området vid poolen lite oftare samt rengöra poolen någongång ibland. Man såg aldrig att den rengjordes och i slutet av vår vistelse där så var det lite skitigt i poolen.

Bekreftet gjest: 2018-11-11


8 av 10

Charlotte Skarholm,
Fjell

+
Maten på hotellet var svært bra.
-
Rengjøringen på hotellrommet og bassenget kan virkelig forbedres. Det var ikke skikkelig rent på hotelrommets bad hele turen vi var der, i tillegg var det ene bassenget vi benyttet oss av ikke rengjort en eneste gang på de 14 dagene vi var der. Var mye sand og urenheter i bassenget.

Bekreftet gjest: 2018-08-05


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

810 vurderinger
Utmerket
 
453
Veldig bra
 
277
Bra
 
58
Mindre bra
 
15
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

28.03.2019

Innlegg av Einar F Brønnøysund, Norge

Godt sted å være

Et godt tilbud hos reiseoperatør gjorde at vi dro til Waters på nytt,var her også i 2017. Bodde også denne gangen i dobbeltrom i «Bay Wing» delen av hotellet. Fantastisk bassengområde og god tilgang på solsenger - rolig og trivelig. Alle tjenester på hotellet var av meget god standard fra resepsjon til renhold til servicen i restauranten. Thaier og engelsk kan være utfordrende, men også litt sjarmerende :-) En fantastisk frokost er inkludert i prisen. Denne gangen valgte vi å legge til halvpensjon (middag) til NOK 1800 i tillegg per person for 14 dager. Gir tilgang til forrett, hovedrett og dessert fra en egen meny med brukbart utvalg i hotellets italienske restaurant Amici. Drikke kommer i tillegg. Du kan også velge å spise buffet på restauranten Floating Market på søsterhotellet Sands Resort. Fri Shuttle service tur/retur, ca 5 min. Dette passet oss bra, og vi var godt fornøyd med asiatisk og thai buffet på Floating og utmerket italiensk mat på Amici. Waters er et godt sted å være!

 
09.03.2019

Innlegg av Badeanna Drøbak, Norge

Helt supert hotell.🙂

Min venninne og jeg har i skrivende stund vært her i 8 dager,og har heldigvis noen dager igjen av våre 14 dager her.Dette er et utmerket hotell.Atmosfæren er veldig rolig her på området,men med engang man beveger seg utenfor hotell-området finnes restauranter,barer og annet over alt.Vi spiste mest ute,særlig på restaurant Siam som ligger i hovedgaten.( anbefales).Hotellets restaurant er også bra,god pizza og annen mat,men en god del dyrere. Vi har et rom med direkte utgang til bassenget,og det er veldig bra.God service,bra renhold,nydelig frokost-buffe't og bare helt fantastisk.Noe hard seng,men de ordner overmadrass med en gang man ber om det.Dette hotellet er et av de fineste vi har vært på,og anbefales.🙂😎

 
18.10.2018

Innlegg av Connector258994 Trondheim, Norge

god service, fortjener 4++, nesten 5 stjerner i vurderingen

svært god service fra samtlige ansatte. vi fikk god hjelp og service når vår avtale med pic up fra travel agency ikke klare å levere. fra hotellet kan du bestille transport og turer direkte, anbefales å bruke hotell personalet i stede for andre. her får du all hjelp du trenger samt den beste prisen uansett. hva mangler for å få 5 stjerner? -Renholdet noe varierende men alltid godt nok, til tros for ikke 100% hver gang. basseng tidene kunne hvert lengre åpent enn til klokken 19.

 
11.03.2018

Innlegg av johnharaldn Jessheim, Norge

Fantastisk sted

Det kunne lett ha blitt 5 stjerner på denne, men mangler noen få detaljer. Kunne vært kaffemaskin på rommet. Kunne vært bord og stoler utenfor rommet. Så derfor bare 4. Veldig bra sted som ligger 2 min unna restaurantgata og 3 min unna stranden. Stille og rolig, mest for de uten barn. Fri WIFI på hele området, og det fungerte hele perioden. Rommene var fine og store, og senga var deilig og passe hard. Bassenget utenfor rommet var passe varmt og veldig rent. Frokosten manglet ingen ting. Hyggelig og vennligsinnet betjening over alt. Anbefales

 
02.04.2017

Innlegg av Siv J Harstad, Norge

Direkte tilgang til bassenget anbefales! Direkte strandtilgang savnet...

Det er bare én ting som kunne har gjort The Waters til et sted man ville ha kommet tilbake til igjen og igjen, og det er tilgang til mer vann. For selv om stedet kan skilte med 3000 kvadratmeter med basseng (!), så savnet vi i løpet av de fem dagene vi var der, direkte tilgang til stranda. Den lå ikke lange biten unna, men du må likevel ut av resorten, snirkle deg ned langs en vei, forbi skredderen som gjerne vil ha deg som kunde og massasjestedene som gjerne vil gi deg massasje.... men, det er LITE minus for alt det andre du får på The Waters. Vi hadde et rom med tilgang rett ut i basseng på bakkenivå - anbefales! Noen av rommene ligger sånn at sola ikke når terrassen hele dagen. Så dersom det er viktig for deg, bør du be om et rom som ligger sørvendt. Vi hadde et rom som hadde sol hele formiddagen og til tidlig ettermiddag. Da var det egentlig bare godt å slippe, eller vi gikk opp til hovedbassenget hvor det alltid var ledige solsenger. Ellers er det ingenting å utsette på The Waters! Fantastisk frokostbuffet, store rom med høy standard, tilfredstillende rengjøring, grønt og fredelig fellesområde, sentral men likevel rolig beliggenhet, imøtekommende stab og virkelig et sted å anbefale. Eneste dårlige erfaringen vi hadde var den dagen vi bestemte oss for å spise lunsj i bassengbaren; The Bubbles. Der møtte vi på hotellets (ja, faktisk hele feriens) minst imøtekommende ansatt. Men så lot vi bare være å spise der flere ganger. Amici restaurant anbefales som et alternativ, selv om de bare serverer pizza på dagtid.