Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1883 vurderinger
Utmerket
 
1032
Veldig bra
 
601
Bra
 
171
Mindre bra
 
48
Dårlig
 
31

Fem siste vurderinger

20.03.2019

Innlegg av Anne S Nord-Norge, Norge

Drømmeferie for storfamilien

En utrolig flott beliggenhet rett på stranden og et stykke unna storby jaget. Rent og fint på rommene og fellesarealene. Nydelig frokost med alt hva en bare kunne ønske. Utrolig blide og hjelpsomme ansatte som virkelig gjorde alt de kunne for at gjestene skulle ha det bra. Vi var 8 personer og hadde tre rom. To av rommene hadde litt problemer med ventilasjonen, men det ble raskt fikset når vi ga beskjed. Ingen hadde lyst til å reise hjem, og alle vil tilbake igjen.

 
17.10.2018

Innlegg av kristinek274

Fantastisk fint hotel!

Vi var her 3 uker i Mars å koste oss masse. Det er det fineste hotellet jeg har sett. Veldig store fine rom, stor deilig dusj, tv, stor seng og vi hadde direkte utgang til basseng. Bassengene var fine å store og det var mye aktiviteter man kunne gjøre på hotellet. Stranden ved hotellet var også veldig fin. Frokosten var god og de ansatte veldig hyggelige og hjelpsomme. Det eneste jeg ikke likte var at hotellet lå så langt fra alt. Man må ta taxi til Khao lak sentrum i rundt 30 min. Ble litt lei av de få thai restaurantene ved stranden, hadde håpet på flere utvalg av restauranter i nærheten.

 
14.07.2018

Innlegg av carolinehE7442QA

Fantastisk!

Bodde på Sentido i 2 uker og er veldig fornøyd. Hotellet var fint, og rommet vi hadde var upåklagelig. Vi hadde rom med utgang direkte til bassenget, det anbefales. Et lite stykke unna sentrum, men gode muligheter med gratis buss fra hotellet eller billig taxi. De ansatte er kjempe hyggelige og svært behjelpelig dersom man lurer på noe. Skal garantert tilbake hit!

 
27.01.2018

Innlegg av Kjerstisch Kongsberg, Norge

Mugg og dårlig rengjøring!

Jeg var så langt fra fornøyd med dette hotellet, men det har noen positive sider også så begynner med det. Beliggenheten er ypperlig for de som ønsker seg en rolig ferie. Ligger 20 min unna sentrum, koster 800 baht tur-retur. Hotellet har egne solstoler på stranda, og det er lite av «håndklemafiaen» her. Du finner ledig solstol selv klokken 11. Restaurantene på stranda hadde god mat, og du kan få massasje på stranden. Frokosten er ok. Fin barneklubb med personale fra 10-20, der de også passer barna dine hvis du trenger litt alenetid. Mye leker og mange ting de kan gjøre (lage forskjellige ting). Noen få butikker og et lite supermarked utenfor hotellområdet. Så det negative.. Personalet, også de i resepsjonen er utrolig dårlig på engelsk. Mange ganger bare nikker de og svarer ja. Når vi ankommer hotellrommet og åpner døren, slår en mugglukt imot oss. Den var så sterk at det det var problemer med å puste. I tillegg var det maur på rommet. Ringte resepsjonen og klagde, de skulle sende noen for å vaske. Etter vasking og airconditionen for fullt i et døgn hjalp det noe, men vi valgte å bytte rom. Ved første øyekast så dette rommet bedre ut, og uten lukta.. trodde vi. I dusjen stinket det med en gang man satte i gang vannet og skapene til klær var ubrukelig med mindre du vil at klærne skal lukte mugg. Mugg langs dusjveggen og møkk under sengen. I tillegg virket ikke regndusjen, den var tett... Altså, det er dårlig rengjøring og dårlig vedlikehold på dette hotellet og man kommer hjem med klær som lukter mugg. Vi hadde halvpensjon (frokost og middag). Hotellet har 3 restauranter, og vi hadde ikke en bra middag under oppholdet. Middelmådig mat og dyr drikke. For samme sum som vi betalte for drikke til maten på hotellet, fikk vi full lunsj på stranden som smakte ti ganger bedre. Smoothie på stranden kostet 70 baht, på hotellet 190.. I tillegg er det egen meny for de med halvpensjon, man får ikke velge alt på menyen, og på temakveldene må man betale ekstra... Har barnebasseng, men ikke i tilknytning til hovedbassenget og solstoler. Barnebasseng er i forbindelse med basseng utenfor hotellrom med swim-up. Opplevde 2 ganger at strømmen gikk, men den kon raskt tilbake. Kommer ikke til å benytte dette hotellet igjen.

 
15.08.2017

Innlegg av Mariekingsroedolsen Råde, Norge

Ganske lukseriøst i Khao Lak

Selve hotellet er nesten upåklagelig. Vakkert, fint basseng- og strandområde. Flotte hotellrom og resepsjon. God nok service også, så vi gir hotellet 4+. Men det var veldig dyr, og litt middelmådig, mat på hotellet. Frokosten var imidlertid god, men anbefaler ikke all inclusive på dette hotellet. Litt avstand inn til service og gode resturanter. Og en ting til som var litt irriterende: Air Condition bråkte noe forferdelig. Men alt i alt - et nydelig sted!!