1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Le Menara By Khaolak Laguna

  • • På stranden
  • • Stort og herlig bassengområde

På Le Menara by Khaolak Laguna venter en rolig ferie ved Bang Lud Beach, noen kilometer nord for Khao Lak. Du kan tilbringe soltimene ved det fine bassenget, unne deg en massasje i spaet og nyte den deilige thailandske maten i restaurantene. Matlagingskurs og barneklubb med engelsktalende personale for de yngre.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nybygde Le Menara by Khaolak Laguna ligger flott til ved den rolige Bang Lud Beach i det nordre Khao Lak. Det store bassengområdet ligger i en frodig hage og har havutsikt. Evighetsbasseng og barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Poolbar med småretter og snacks.

Hotellet har to restauranter. L’amore Restaurant byr på en utsikt over bassenget og havet som knapt kan overgås. Her serveres frokosten og middagen fra buffé. På menyen i Le Sea Restaurant and Bars er det fisk og skalldyr som råder, men du finner også annen grillmat.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis treningsrom. Tharn Natee Spa har ulike typer massasje og deilige behandlinger mot avgift. Yoga og sandvolleyball. Terrengsykler til leie. Døgnåpen resepsjon. Roomservice. Vaskeriservice mot avgift. Gratis barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Til sentrum er det ca. 1 kilometer.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon eller All Inclusive mot tillegg.