Le Menara By Khaolak Laguna

  • • På stranden
  • • Stort og herlig bassengområde

På Le Menara by Khaolak Laguna venter en rolig ferie ved Bang Lud Beach, noen kilometer nord for Khao Lak. Du kan tilbringe soltimene ved det fine bassenget, unne deg en massasje i spaet og nyte den deilige thailandske maten i restaurantene. Matlagingskurs og barneklubb med engelsktalende personale for de yngre.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Le Menara by Khaolak Laguna ligger flott til ved den rolige Bang Lud Beach i det nordre Khao Lak. Det store bassengområdet ligger i en frodig hage og har havutsikt. Evighetsbasseng og barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Poolbar med småretter og snacks.

Hotellet har to restauranter. L’amore Restaurant byr på en utsikt over bassenget og havet som knapt kan overgås. Her serveres frokosten og middagen fra buffé. På menyen i Le Sea Restaurant and Bars er det fisk og skalldyr som råder, men du finner også annen grillmat.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis treningsrom. Tharn Natee Spa har ulike typer massasje og deilige behandlinger mot avgift. Yoga og sandvolleyball. Terrengsykler til leie. Hotellet har et lekerom. Roomservice. Vaskeriservice mot avgift. Til sentrum av Khao Lak er det ca. 1 kilometer og hotellet tilbyr gratis shuttlebuss dit en gang pr. dag.

Måltider

Frokostbuffé er inkludert. Halvpensjon eller All Inclusive mot tillegg.

Bestillinger gjort etter den 3. oktober 2018 oppgraderes gratis av hotellet fra frokostbuffé til halvpensjon (gjelder avreiser til og med 30. april 2019).

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé eller fra en fast meny, serveres i L'amore restaurant.
  • Frokostboks, bestilles dagen i for veien
  • Lunsj, enten fra en á la carte-meny, serveres i L'amore restaurant

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Døgnåpen resepsjon.