Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,4 av 10 Basert på 51 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,4 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10
Fasiliteter
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
9,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,6 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

Gunhild,
Bærum

+
Maten
-
Service hos staff i bar/restaurant ved stranden. generell informasjon om hotellet, fasciliteter, promotions, etc var dårlig og tildels feil/ikke oppdatert.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


9 av 10

Vetle,
Kråkstad

+
Nytt og delikat, store rom, fin beliggenhet
-
Høyere grad av imøtekommenhet og service, spesielt i strandbaren. Mangler tilbud til ungdommer som er med på ferie. Bedre mat, spesielt i strandbaren. Her var alt kjedelig og "ukrydret".

Bekreftet gjest: 2019-07-28


10 av 10

Heidi,
Rasta

+
Rolig og stille
-
Lettere tilgjenglighet for barnevogner og rullestoler nedover noen trapper ved et av polene. Måtte gå omveier for å komme til polen med barnevogna til barebarne vårt.

Bekreftet gjest: 2019-03-17


9 av 10

elizabeth,
Drøbak

+
-
Bedre vask av bad, spesielt kanter i dusj sonen.

Bekreftet gjest: 2019-02-23


10 av 10

Mona,
Rygge

+
Romservice 2 ganger om dagen,første gang vi har reist uten måtte kjøpe vann. Bra påfyll. Flott frokost. Flott basseng. Flott strand. Kjempe serviceminded crew overallt
-
I frokosten var bacon og kokt egg alltid kald så de burde finne noe varmeplater å ha de på som de hadde de andre varmrettene. Og all jucen i frokosten er kunn sukker.

Bekreftet gjest: 2019-01-20


9 av 10

Alexei,
Tromsø

+
Folk, sted, fasiliteter
-
fuktigshetkontroll på rommet

Bekreftet gjest: 2019-01-06


9 av 10

,

+
Beliggenhet, følelse av god plass
-
Litt rimeligere mat til lunsj. Mulighet til å kjøpe is m papir, brus, potetgull til Ok pris på hotellet

Bekreftet gjest: 2018-12-29


10 av 10

Ove,
Fagernes

+
rommene, hele anlegget, frokosten
-
Frokost restauranten burde servere a la carte på ettermiddag/kveld Kukalo Beach Club hadde gjennomgående for høy og ensidig musikk - burde vært mer variert og internasjonalt. menyen på Kucalo burde vært annet enn asiatisk - f.eks italiensk, fransk

Bekreftet gjest: 2018-11-24


8 av 10

Gry ,
Trondheim

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2018-08-18


10 av 10

Siw,
Asker

+
servicen på hotellet og rommene.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

644 vurderinger
Utmerket
 
491
Veldig bra
 
102
Bra
 
28
Mindre bra
 
18
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

10.08.2018

Innlegg av Fredrik_81 Askim, Norge

Fantastisk

Siden dette var første gangen vi ferierte i Thailand valgte vi å gå for det trygge å bestille gjennom et reiseselskap. Valget vårt falt på Apollo, der fant vi hotellet La Vela Khao Lak. Vi betalte 43,000,- NOK for 2 uker. for 2 voksne og 2 barn. Vi ankom hotellet 07.30 lokal tid etter nesten 15 timer reise. Der ble vi møtt særdeles hyggelig personale som tok vår bagasje og ga oss kald drikke samt kalde kluter. Etter å ha sjekket inn ble vi vist rommet. Og for et rom, nydelig utsikt over det enorme bassenget og litt lengre bort kunne man skimte havet. Rommet hadde minibar, boblebadekar, Aircon, en meget god dusj, en kingsize seng til voksne og en litt mindre seng til barna. Balkong med flott utsikt. Rommet var rent og veldig stilfullt. Bildene på nettet lyver ikke. Selve hotellet er magisk, 3 store basseng som ligger litt i fra hverandre, vi benyttet bassenget som lå ved stranden mest. Eget barneområdet (dette er dog litt lite). Bassengene er ganske grunne 1.20 så våre barn benyttet kun de store bassengene. Ved bassengene er det barer/restauranter så mat og drikke er aldri langt unna. Siden vi dro i Juli mnd, så var det heller ikke for mange mennesker her, så solsenger var alltid lett tilgjengelig. Arkitekturen på hotellet er en fryd for øyet. Maten på hotellet er fantastisk, på de 14 dagene vi var der så hadde vi ikke en dårlig opplevelse. Frokosten inneholder absolutt ALT man kan ønske seg, her er det frukt i utallige varianter, egen salat bufé, eget rom med brød og kaker, Thailandske varmretter, det står to kokker og lager egg i ønsket form, en kokk som lager nudelsuppe til deg, en kokk som lager pannekaker, belgisk vaffel. en kokk som lager Sushi.... og de ansatte, for en herlig gjeng, hver dag ble vi møtt meg God morgen og smil. Perfekt start på dagen. På hotellet finner man også Kukolo som er hotellets restaurant. Her er det også fantastisk mat. Vi spiste ofte lunsj her, godt utvalg og greie priser. Vil anbefale buffén de har på lørdager, sjømat og grillmat. Dette er den beste sjømat buffén jeg har vært på, jeg tør nesten å påstå at selv buffén på Støtvighotell i Larkollen ikke greier å måle seg med den jeg fikk servert her. Hotellet tilbyr ulike aktiviteter, vi deltok på Muy Thai klassene, helt topp. Barne deltok på KickBoxing, kjempe gøy synes de. Beliggenheten er nærmest perfekt, kort avstand til sentrum, ligger så og si på stranda. Tusen takk for et fantastisk ferie, takk til alle ansatte på hotellet dere gjorde denne reisen til en av mine beste. Vi sees igjen :)

 
30.12.2017

Innlegg av 980katrinet Shinjuku, Japan

Anbefales

Anbefaler dette hotellet i Khao Lak. Nærhet til restauranter på kveldstid og beliggenhet ved stranden er fin. Ellers er hotellet nytt og moderne. Store, fine rom og behagelig atmosfære. God frokost med stort utvalg. Det er flere basseng på hoyellområdet i tillegg til flott strand rett på utsiden. De ansatte på hotellet et vennlige og imøtekommende.

 
02.08.2017

Innlegg av MrLillestrom Lillestrøm, Norge

Helt herlig! Anbefales

Bodde på dette hotellet i 2 uker. Frokosten er kjempe bra og god, anbefales! De ansatte er utrolig hjelpsomme og hyggelige. Rommene er store og fine, renholdet er også veldig bra. Et stort pluss er Sengen, den er stor og deilig. Ingen harde madrasser her!! Stor TV som har opp til flere filmkanaler med engelsk tale, om det skulle være en ordentlig regnværsdag. Wifi på rommene fungerer utmerket, god hastighet. Bassengområdene er store og fine. Her er det flere bassenger man kan velge i. Hotellet ligger helt nede ved stranden. Anbefaler dette hotellet på det sterkeste!

 
30.07.2017

Innlegg av R540AQ Fosnavåg, Norge

Et utmerket hotel

Dette hotellet får full pott på service, fasiliteter, mat, drikke og beliggenhet! Jeg og min samboer hadde et fint standardrom i fjerde etasje i 14dager, og har ingenting å klage på. Frukostrestauranten og restauranten/klubben ved stranda serverer utmerket mat, den beste i Khao Lak etter våres mening. På lørdager arrangerer de "Club party" med en deilig buffet hvor man kan nyte alt som restauranten har å by på, den anbefales på det sterkeste! Personalet er vennlige og serviceinnstilt, og man får alltid hjelp med det man måtte ønske. Av konstruktiv kritikk kan det nevnes at ikke alle i personalet snakker godt engelsk, men tror dette kommer etterhvert da hotellet er nyåpnet.

 
15.07.2017

Innlegg av GuroBergitte Norway, Michigan

Love it!!

Fantasisk hotell, veldig fine rom, god beliggenhet, vennlig personale som gir meget god service, nydelig mat. Godt opplegg for utflukter med guider fra hotellet. Reiser gjerne tilbake til samme hotell.