1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

La Vela By La Flora Khao Lak

  • • Nytt & fint
  • • Moderne og elegant
  • • Meget fornøyde kunder

La Vela by La Flora Khao Lak passer for som vil ha det litt ekstra fint i ferien. Hotellet åpnet i 2017 og ligger rett ved den vakre stranden i Khao Lak. Det fine bassengområdet er det naturlige samligspunktet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med utgang til basseng for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer. Deluxerom plus for 1-3 personer. Familierom for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,4 av 10
Basert på 53 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

La Vela by La Flora Khao Lak er et moderne resort av det mer luksuriøse slaget. Det ligger ved den vakre Bang Niang Beach i Khao Lak. Midt i hotellområdet ligger bassengområdet med to store basseng, barnebasseng og poolbar. Gratis solsenger og parasoller. Hotellet har en restaurant, en kafé med internett-hjørne og en strandbar.

Gratis WiFi på hele hotellet. Spa og trimrom. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personalet. Vannsport mot avgift. Dagaktiviteter. Vaskeriservice mot avgift. Gangavstand til Bang Niang Market med noen butikker, restauranter og et populært marked. Ca. 3 kilometer til Khao Lak sentrum. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Frokost.