Rom/leiligheter

Deluxerom

Romslige deluxerom i thailandsk stil. Noen deluxerom har balkong eller terrasse (ca. 42 m² ) og noen deluxerom har utgang til basseng (ca. 45 m²). Fjerde person er mulig om denne er barn som deler ordinær seng. TV, dvd-spiller (filmer kan lånes i resepsjonen), kjøleskap, vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Deluxerommene med utgang til basseng har jacuzzi og to solsenger samt parasoll. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 42/45 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom i bungalow

Deluxerom i bungalow ligger nær stranden. Fjerde person mulig om det er et barn som deler ordinær seng. TV og DVD-spiller (filmer kan lånes i resepsjonen), lite kjøleskap og vannkoker. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Avskjermet utedusj. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 54 m²
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom med delt basseng

Deluxerom med utgang til delt basseng. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Fjerde person mulig om denne er et barn som deler ordinær seng. TV og dvd-spiller (filmer kan lånes i resepsjonen). Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Uteplass med tilgang til basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom med jacuzzi

Store og luksuriøse deluxerom med jacuzzi som består av et oppholdsrom og to soverom med tilhørende baderom. Dobbeltseng i ett av soverommene og to enkeltsenger i det andre. TV og dvd-spiller (filmer kan lånes i resepsjonen), lite kjøleskap og vannkoker. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Delt uteplass. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn