1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

57% anbefaler hotellet

890 vurderinger
Utmerket
 
460
Veldig bra
 
237
Bra
 
116
Mindre bra
 
47
Dårlig
 
32

Fem siste vurderinger

25.01.2019

Innlegg av hannapolden

Jul og Nyttårsaften

Jeg fikk gode venner blant de som jobber der som JP og LJ de var kjempe hyggelige. Rommene var kjempe fine og var hele ryddig. Dette er et sted jeg vil dra til bake. Vi var der på julaften og nyttårsaften det var show begge gangene og det var veldig under holene

 
20.01.2019

Innlegg av rumikk Tynset, Norge

Sara og Pilar var fantastisk med våre 2 barn

Vi hadde 14 fantastiske dager her i julen 2018. Meget flott beliggenhet og barnevennlig hotell. Sara og Pilar fra aktivitetsteamet var fantastisk flink med barna våre på 8 og 9 år. De sørget for at ferien ble ett minne for livet. Hannah,Thomas,Sanja og Rune.

 
08.12.2018

Innlegg av SjalgH Skjervøy

Hyggelig staff, barnevennlig, rolig og godt plassert

Fine rom, ryddig og fint, god mat og bra fasiliteter. Fine basseng for store og små, stor resort med fin restaurant på stranda. Nært til butikker og lett å komme seg til sentrum og utflukter. Anbefales!

 
15.11.2018

Innlegg av monica a Sharm El Sheikh, Egypt

Sommerferie

Har tilbrakt de siste 3 ukene på dette hotellet, og har vært veldig fornøyd med ferien. Ble tatt godt i mot av personalet da vi kom og fikk en tidlig innsjekk. Rene og ryddige rom. Mange ledige solsenger. Bra strand. Noe fullt i frokostområdet som brukes nå i lavsesong. Stor lagune midt i hotellområdet som vi trodde skulle lukte, noe det ikke gjorde. Her så vi fisk,fugler og varaner. Kunne gjerne vært en uke til

 
07.03.2017

Innlegg av Siv J Harstad, Norge

Litt slitent, men man får det man betaler for... Ikke sentralt.

Vi bodde her i to dager før vi skulle på fire dagers "live aboard" i Andamanhavet. Det var helt greit, men også greit at vi ikke skulle bo der i to uker. Vi ble møtt av upåklagelig service da vi skulle sjekke inn, for egentlig hadde ikke hotellet registrert noen reservasjon på oss. Men i og med at vi hadde en bestillingskupong fra Agoda, så ble det aldri stilt noen spørsmål, bortsett fra om vi kunne videresende eposten fra Agoda til hotellet. Så har man bestilt hotell fra et nettsted, er det absolutt å anbefale at man tar med bekreftelse på papir eller elektronisk. Personalet for øvrig var også i henhold til hva man forventer seg med tanke på Thai-vennlighet og serviceinnstilling! Rommet var stort med egen terrasse. Badet helt ok. Bassengområdet er relativt lite med tanke på størrelsen på resorten, og første dagen endte vi opp på en sliten plen under noen store trær. Mye løv og maur som bet gjorde at vi trakk inn rundt et mindre basseng/barnebasseng etterhvert. Men stranda er fantastisk, og er man tidlig nok ute får man seg en solstol så og si på stranda! Dagen etter fant vi ut at det også gikk an å ligge på motsatt side av standrestauranten. Dette var også på en litt sliten plen, men heldigvis fri for maur. Frokostsalen var også litt liten, og en smule kaotisk. Vi fikk frokostkuponger da vi sjekka inn, men det var ingen som kontrollerte, eller samlet dem inn noen av dagene. Summa summarum er helhetsinntrykket at mye på resorten er litt slitent, eller ikke helt i henhold fra starten. F.eks. trappa opp til resepsjonen hvor høyden på noen av trinnene fikk det til å virke som om det bar litt tilfeldig at den faktisk nådde helt opp... verst var luftkondisjoneringsanlegget! Det bråkte som en liten traktor! Men jeg må vel si at man stort sett fikk den standard man kan forvente. Denne resorten ligger ti minutters kjøring fra selve Khao Lak. til en så rimelig penge.