1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

57% anbefaler hotellet

963 vurderinger
Utmerket
 
516
Veldig bra
 
254
Bra
 
116
Mindre bra
 
47
Dårlig
 
31

Fem siste vurderinger

26.04.2019

Innlegg av marbje-77 Sofiemyr, Norge

Fint hotell med hyggelig personale :).

Etter 14 dager på Emerald sitter vi igjen med en god opplevelse og kommer gjerne igjen. Flott beliggenhet, rene rom og god service fra et hyggelig personale. Noe problemer med air condition, men dette ble fikset umiddelbart. PlayStation-rommet det sto om i hotellinformasjonen var ikke lenger operativt, en liten nedtur for våre ungdommer. Ellers sto opplevelsen til forventningene.

 
25.01.2019

Innlegg av hannapolden

Jul og Nyttårsaften

Jeg fikk gode venner blant de som jobber der som JP og LJ de var kjempe hyggelige. Rommene var kjempe fine og var hele ryddig. Dette er et sted jeg vil dra til bake. Vi var der på julaften og nyttårsaften det var show begge gangene og det var veldig under holene

 
20.01.2019

Innlegg av rumikk Tynset, Norge

Sara og Pilar var fantastisk med våre 2 barn

Vi hadde 14 fantastiske dager her i julen 2018. Meget flott beliggenhet og barnevennlig hotell. Sara og Pilar fra aktivitetsteamet var fantastisk flink med barna våre på 8 og 9 år. De sørget for at ferien ble ett minne for livet. Hannah,Thomas,Sanja og Rune.

 
08.12.2018

Innlegg av SjalgH Skjervøy

Hyggelig staff, barnevennlig, rolig og godt plassert

Fine rom, ryddig og fint, god mat og bra fasiliteter. Fine basseng for store og små, stor resort med fin restaurant på stranda. Nært til butikker og lett å komme seg til sentrum og utflukter. Anbefales!

 
15.11.2018

Innlegg av monica a Sharm El Sheikh, Egypt

Sommerferie

Har tilbrakt de siste 3 ukene på dette hotellet, og har vært veldig fornøyd med ferien. Ble tatt godt i mot av personalet da vi kom og fikk en tidlig innsjekk. Rene og ryddige rom. Mange ledige solsenger. Bra strand. Noe fullt i frokostområdet som brukes nå i lavsesong. Stor lagune midt i hotellområdet som vi trodde skulle lukte, noe det ikke gjorde. Her så vi fisk,fugler og varaner. Kunne gjerne vært en uke til