Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

237 vurderinger
Utmerket
 
71
Veldig bra
 
114
Bra
 
33
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

10.02.2016

Innlegg av 280Sidsel Sarpsborg kommune, Norge

Rimelig og mye for pengene

Hotellet ligger sentralt både i forhold til strand og tettsted. Mange gode spisesteder rett i nærheten. Serviceinnstilt betjening på hotellet. Rettet opp i de få manglene vi kunne påpeke. Kunne ønsket oss et større utvalg i pålegg til frokosten,men for de som liker thaimat til frokost, var det nok å velge i. Bodde i bungalow. Frodig rundt boligen. Stille og rolige omgivelser. Et hotell vi kan tenke oss å komme tilbake til!

 
18.04.2014

Innlegg av Helge B

Praktisk og fint

En liten uke på Fanari resort var en avslappende og fin opplevelse. Gjestfritt personale med høyt servicenivå. Hotellrom i første etasje med utgang direkte til basseng var praktisk og eksklusivt. Fine rom, god plass og alt du har behov for. Meget god daglig rengjøring. Frokostbuffet med et thaipreg - god mat. Hotellet danner et godt utgangspunkt for en rekke restauranter som tilbyr svela thairetter som italienske og mer vestlige retter.

 
28.03.2011

Innlegg av MrPrishtina Oslo, Norge

Ok hotel men kjedelig frokost!

Hotellet var grei, barne basseng og voksen basseng. Det er ikke internett i alle rommene og maten er grusom kjedelig. det er samme frokost i 2 uker!!parasollene var rustne og vanskelig å åpne!Hotellet ligger bra til nær stranden men khao lak er ganske kjedelig by! mindre muligheter for kjøping og selgerne er gjerne fra Burma som jobber for samme person så pris variasjonen er liten. De er uforskammet og blir irriterte hvis du ikke kjøper noe, de har tendens til til å "mase" på kunder for at de skal komme inn i butikken.IKKE sy klær hos skredderbutikken med navnet "exlusive tailor" da de ikke hadde peiling på hverken kjøler eller dresser!!!Alle disse "skredderne" brukte samme person om å sy klærna.

 
04.01.2011

Innlegg av TorilK Sandvika, Norge

Flott beliggenhet, direkte på stranda

Hyggelig betjening, god atmosfære på hotellet, lett å komme i kontakt med andre gjester. Vi likte å sitte på verandaen 20 meter fra havet og se på solnedgangen. Kort avstand til strandbarer og -restauranter, samt det lille tettstedet Bang Niang. Lang og fin strand.

 
16.04.2019

Innlegg av 750nadineh Bochum, Tyskland

ok, nice room but that's it.

The room was great! But i have to admit we had the most expensive one! Pool ok. Stuff: unfriendly, most of them could not speak english at all!!! They are not helpful. Breakfast: okay but not fresh - mouldy toast! NO BEACH WITH ACCESS TO THE SEA!