Fanari Khaolak Resort – Seafront

Velkommen til en rolig og eksklusiv oase med perfekt beliggenhet ved Bang Niangstranden. På Fanari Khaolak Resort – Seafront er det godt med plass til å nyte en stille og rolig ferietilværelse. Bassengområdet med eget barnebasseng innbyr til deilige dukkerter for store og små, men er det sjøen som frister mest, så ligger den bare noen skritt unna.


Rom/leiligheter

Deluxerom i bungalow for 1-5 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom superior i bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,1 av 10
Basert på 15 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fanari Khaolak Resort – Seafront ligger fint til ved den herlige Bang Niang-stranden. Her er det et mindre bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar med servering ved bassenget eller på stranden. Rett ved hotellet er det en liten strand som nås via en trapp. I perioder med høyvann kan stranden krympe eller forsvinne helt. Ca. 300 meter fra hotellet ligger den litt større stranden Bang Niang Beach.

WiFi i fellesområdene. Hotellets restaurant serverer thailandske og internasjonale retter. Roomservice mot avgift på dagtid. Det er ca. 1 kilometer til tettstedet Bang Niang og ca. 3 kilometer til sentrum av Khao Lak med et større tilbud av restauranter, barer og shopping. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé er inkludert.

Sesongvariasjoner

I lavsesong og ved dårlig vær (monsun) kan stranden som ligger nærmest hotellet være ubrukelig pga. store bølger.