Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

  • • Rolige omgivelser
  • • Kort vei til stranden

På moderne Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea venter en deilig ferie kun et steinkast fra den vakre sandstranden i Hua Hin. Slapp av ved det frodige bassengområdet med poolbaren like ved. For litt ekstra ferieluksus kan du avlegge hotellets spa et besøk og velge en avkoblende behandling, eller hvorfor ikke utforske livlige Hua Hins vakre omgivelser? Hotellet har sykler til utlån.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-5 personer, hvorav 3 barn. Juniorsuiter for 1-3 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hyggelige folk som jobbet der og beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea er et mindre resort med moderne design i gangavstand fra Hua Hins lange, fine sandstrand. Her er stemningen familiær og du kommer rask i feriemodus ved det fine bassengområdet, bassenget har barneseksjon. Ved bassenget er det gratis solsenger, parasoller og håndkleservice samt en pool-/snackbar med enklere måltider og snacks.

Hotellets bufférestaurant The Captain serverer frokost og lunsj. Du kan også velge å spise middag i strandrestauranten på søsterhotellet Let´s Sea Hua Hin. I Squid Ink Bar serveres varme og kald drikke. A Caravan er hotellets lille minimarked der du kan kjøpe enkle retter og snacks. Room service.

I hotellets spa tilbys det bl. a. massasje mot avgift. Det er også et mindre trimrom med  noen få maskiner. For barna er det et lekerom. Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift.

Det er gratisbuss til shoppingsenteret Market Village. Vil du oppdage omgivelsene rundt Hua Hin låner hotellet ut sykler helt gratis. Ta f. eks. en tur til en av de fine golfbanene som ligger i nærheten, og øv litt på svingen!

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

  • I Hua Hin er det stor forskjell mellom flo og fjære, og stranden kan nærmest forsvinne helt eller delvis når det er flo.
  • Hotellet består av tre bygninger; en i seks etasjer og to i tre etasjer. Merk at det er heis kun i bygningen over seks etasjer.
  • Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea tar et depositum pr. rom/opphold ved innsjekking. Depositumet kan betales i kontanter, men hotellet foretrekker bruk av kort. Depositumet betales tilbake ved utsjekking.