1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Loligo Resort Hua Hin

  • • Rolige omgivelser
  • • Kort vei til stranden

På Loligo Resort Hua Hin bor du i pene og moderne rom bare en kort spasertur fra stranden. Her blir det avslapping ved det fine bassengområdet, gode måltider i hotellets restauranter og kanskje et besøk i hotellets innbydende spa.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-5 personer, hvorav 3 barn. Juniorsuiter for 1-3 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,5 av 10
Basert på 18 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Hyggelig betjening og rolige omgivelser
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Loligo Resort Hua Hin er et pent hotell med et fint bassengområde med barneseksjon og jacuzzi. Solterrasse med gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice. Poolbar og snackbar som serverer småretter. Bar.

Hotellet har to restauranter: bufférestauranten The Captain som serverer frokost og lunsj. Squid Ink bar som har varm og kald drikke. 

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis buss til shoppingsenteret Market Village. Spa med blant annet massasje mot avgift. Lite trimrom med noen får apparater. Room service. Liten kiosk med snacks og drikke som er åpen hele døgnet. Vaskeriservice mot avgift. Hotellet består av tre bygninger, en med seks-etasjer og to tre-etasjers bygninger. Det er kun heis i bygningen med seks etasjer. Gratisbuss til shoppingsenteret Market Village.

Måltider

Frokostbuffé og nyttårsmiddag.

Verdt å vite

I Hua Hin er det stor forskjell mellom flo og fjære, og stranden kan nærmest forsvinne helt eller delvis når det er flo. Loligo Resort Hua Hin tar et depositum pr. rom/opphold ved innsjekking. Depositumet kan betales i kontanter, men hotellet foretrekker bruk av kort. Depositumet betales tilbake ved utsjekking.