Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,7 av 10 Basert på 16 vurderinger
Total vurdering
 
9,7 / 10
Rengjøring
 
9,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,7 / 10
Fasiliteter
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
9,4 / 10
Rom / leilighet
 
9,7 / 10
Service
 
9,9 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

Sven Morten,
Oslo

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-12


9 av 10

Kjetil,
Bærums verk

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-09


9 av 10

Thomas Rene,
Gamle fredrikstad

+
Frokosten ved dette hotellet er en flott opplevelse, i soloppgang med en utrolig beliggenhet
-
Prisnivået på mat & drikke, samt annet som kjøpes på hotellet er relativt stivt.

Bekreftet gjest: 2019-06-24


10 av 10

Solbjørg,
Korgen

+
Den fantastiske servicen og de utrolig hyggelige menneskene som jobber der. Takterrassen som i år hadde fått nytt dekke og boblebad var kjempefin og ble brukt hver dag. Veldig bra
-

Bekreftet gjest: 2019-03-17


9 av 10

Eirin Tverå,
Lillestrøm

+
Service og beliggenhet
-
Dropp tullet med clubmedlemskap og ha like vilkår for alle gjester.

Bekreftet gjest: 2019-03-17


8 av 10

Per-erik,
Drøbak

+
Roen og service
-
Stoler på terrassen. Det var hard trebenk i gal retning uten puter.

Bekreftet gjest: 2019-02-17


10 av 10

Leidulf Perry,
Sykkylven

+
Service og restaurant. Kjempehyggelig personale.
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2019-02-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

94% anbefaler hotellet

1042 vurderinger
Utmerket
 
783
Veldig bra
 
219
Bra
 
27
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

16.06.2019

Innlegg av bsheidi

Fantastisk hotell

Utrolig service, fantastisk frokost - lite å utsette med unntak av at det på visse tidspunkter av året er for få solstoler (tenker da ikke på området rundt bassenget, men nede ved loungen/stranden). I tillegg deler de solstolene nede ved stranden med et annet hotell - ikke ok, og det medførte at det var vanskelig å finne seg en plass i solen. Dette hotellet har egen restaurant - menyen er litt utypisk tradisjonell thaimat, så vi valgte å reise mye inn til sentrum (kjøretur på ca 10 minutter). Hver helg er det et fint matmarked rett i nærheten av hotellet.

 
06.03.2019

Innlegg av SteinarGj Skedsmo, Norge

Service i særklasse

Dette er vår 8. ferie min kone og jeg tilbringer i Thailand. Vi har vært på mange forskjellige steder i landet. Vårt inntrykk de to ukene vi ferierte i Hua Hin har vært noe delt. Vårt to ukers opphold på hotel Let’s Sea (med direkte tilgang til bassenget) har vært svært positivt. Gjestfriheten, servicen, renholdet, det store bassenget og ikke minst maten er fantastisk. Makan til fantastisk service og hyggelig personale har vi aldri opplevd. Hotellet er lite og intimt. De ansatte tiltalte alle gjestene med navn noe som føltes hyggelig og personlig. Det hadde vært fint å vite navnene på de ansatte med direkte kundekontakt. Navneskilt? Trimrommet er ok, men det kunne vært større og med flere apparater. Maten var stort sett veldig bra, men den eksklusive sjømaten på fredagene kunne inneholdt flere smakstilsetninger. Vi fikk verdikupong verdt 200 bath (såkalt Echo kupong) dersom vi beholdt håndklærne og lot være å få de vasket. Denne kupongen kunne vi bruke når vi kjøpte lunsj eller middag på hotellet. Videre fikk vi fri tilgang til minibaren, vann, 2 flasker øl pluss snacks hver dag. Vi har aldri opplevd dette på noen hoteller før. Stort pluss! Hotellet vil vi alt i alt betrakte som svært tilfredsstillende. For oss som liker å gå langs strendene ble oppholdet en liten skuffelse. Først på ettermiddagene var sjøen såpass lav at vi kunne spasere langs stranden. Det advares mot Jelly Fish. Det fristet ikke å bade i sjøen. Men bassenget er fantastisk og erstatter sjøbadet. Det anbefales å oppsøke Cicada markedet i nærheten som er åpent i helgene. Mange folk, mye bra håndarbeid og mange spennende matretter til hyggelig pris. Kommer gjerne tilbake.

 
10.10.2018

Innlegg av Tom Willy P

Ferie

Herlig hotell ved sjøen. Stor forskjell mellom høyvann og lavvann. Ingen strand ved høyvann. Hadde rom med direkte utgang til basseng. Det var bare herlig. Alle ansatte gjorde sitt aller beste for at vi skulle trives. Vi hadde z-club og det kan bare anbefales. Gratis drikke og småretter mellom 5-7 på ettermiddagene. De beste plassene var reservert for z-club medlemmer. Maten i restauranten var god og frokosten kunne velges a la carte fra en rikholdig meny. Rolig beliggenhet noe utenfor sentrum. Gratis shuttle til byen ellers kostet en taxi 150 bath.

 
25.02.2018

Innlegg av Anne Malterud B

Nydelig hotell

Min venninne og jeg har nylig kommet hjem etter å ha tilbragt 11 fantastiske dager på dette flotte hotellet.Her har man alt man ønsker seg, i form av utrolig god servis til enhver tid, nydelig beliggenhet, veldig god mat og en rolig atmosfære.Vi hadde leilighet på bakkeplan med direkte utgang til bassenget, noe vi benyttet oss mye av. Fra hotellet tok det bare ca 5-10 minutter med taxi/ tuktuk inn til sentrum av Hua hin. Det var også et fint marked der man kunne kjøpe mat, brukskunst, høre musikk og bare kose seg, i kort gå-avstand fra hotellet.Dette er åpent fra fre-søndag.Vi finner bare positivt å si om dette hotellet, men ønsker å gjøre oppmerksom på at det å levere tøy til vask er en svært dyr affære.Ellers er dette et lite stykke paradis, og vi har allerde bestemt oss for å komme tilbake om et år.

 
10.11.2017

Innlegg av Tbondo Trondheim, Norge

Flott

Den som ikke kan finne roen her, bør holde seg hjemme. Rommene ligger i to etasjer rundt bassenget som strekker seg fra resepsjonen og ned til strandrestauranten. Store fine rom og gode bad. Her er det særdeles hyggelig betjenting over hele linjen. God frokost, og en strandrestaurant der vi formelig kan duppe tærne i sjøen, mens du nyter en muserende. Litt unna sentrum, men det løses med thb 150. Ser noen har klaget på prisnivået, men man må betale litt ekstra for denne standarden!