Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hilton Hua Hin Resort & Spa

  • • I strandkanten

På Hilton Hua Hin Resort & Spa bor du i strandkanten. Restaurantene er kjent for sine gode mat, og den hyggelige utekaféen med levende musikk blir fort et populært samlingssted. For litt ekstra god feriefølelse kan du jo ta turen i spaet og unne deg en deilig thaimassasje.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom plus for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 1-3 personer/1-4 personer hvorav 2 barn. Suiter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt bra
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hilton Hua Hin Resort & Spa har et fint bassengområde med barneseksjon i bassenget og jacuzzi, gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Daglige fellesaktiviteter i og rundt bassenget.

Hotellet har hele fire restauranter. Det er takrestauranten White Lotus,  som ligger i 17. etasje og serverer kinesiske retter. The Market Restaurant har et bredt utvalg av thailandske, italienske og japanske retter. I restaurant Hua Hin Brewing Company serveres internasjonale retter og noen kvelder er det også live musikk. På stranden ligger Chay Had Restaurant and Lounge med en herlig utsikt over havet og serverer thai-mat, fisk og skalldyr til lunsj og middag. Det er også en liten ølbar med live-musikk som er et populært samlingssted.

WiFi mot avgift i fellesområdene. Tennis, squash og biljard mot avgift. Trimrom, dampbadstue (for kvinner), badstue (for menn) og spa, med bl.a. thai-massasje. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale (barn under 3 år må ha med seg en voksen i barneklubben). Sykkelutleie. Flere restauranter og butikker i området. Stranden ved hotellet kan forsvinne ved flo sjø. Utendørsparkering. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halv- eller helpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Stor forskjell på flo og fjære gjør at stranda nesten forsvinner ved flo.