Amari Hua Hin

Amari Hua Hin

  • • Nær den populære Khao Takiab-stranden
  • • Mange fornøyde gjester

Vil du feriere nært stranden og sentrum er Amari Hua Hin det rette for deg. Med moderne design nært stranden kan du velge å tilbringe soltimene ved det store bassenget eller nede på stranden. Med flere restauranter og fasiliteter vil hele familien å ha både morsomme og avslappende dager.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Amari Hua Hin er et moderne som ligger i en kort spasertur fra den populære Khao Takiab-stranden i utkanten av det sentrale Hua Hin. Ved hotellets basseng er det et barnebasseng samt gratis solsenger, parasoller og håndklær. Poolbar. Nede ved stranden ligger ytterligere et basseng.

På hotellet er det flere restauranter og barer. På Mosaic serveres frokostbufféen og en gang i uken også middagsbuffé. Reef Deli serverer internasjonale og thailandske retter. På strandrestauranten Shoreline Beach Bar er det middelhavsmat. Lobbybaren Coral Lounge serverer enklere snacks. Vinlounge.

Gratis WiFi i fellesområdene og i strandbaren. Døgnåpen resepsjon. Fint spa-anlegg med et utvalg av behandlinger. Gratis trimrom. Engelsktalende barneklubb i hotellets regi. Room service døgnet rundt. Gratis transport til det sentrale Hua Hin hver dag og hotellbuss til stranden flere ganger hver dag, begge krever forhåndsbestilling. Ca. 500 meter til nærmeste supermarked. Kort vei til Vana Nava Waterpark.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halv- og helpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

På grunn av tidevannet hender det at stranden foran hotellet forsvinner.