Well

  • • I hjertet av Sukhumvit
  • • Treningstimer
  • • Basseng på taket

Vil du bo sentralt med kort veil til Bangkoks shopping og restauranter er Well hotellet for deg. Her er det i tillegg et fint treningsrom, et utvalg av treningstimer, spa med behandlinger og en restaurant med fokus på helse.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Executiverom for 1-3 personer. Suiter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 1 vurderinger

Siste vurdering

Vi ble booket om til Bandara hotell da Fair House Villas, så jeg har svart ut fra hotellet vi bodde på
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Well ligger i hjertet av det populære området Sukhumvit i Bangkok. Bassengområde med et saltvannsbasseng på taket og noen få solsenger og parasoller. Poolbar med juice og drinker samt småretter og snacks. Her er det gruppetimer ved bassenget noen ganger i uken, blant annet med treningssykler i bassenger.

Eat Well Café serverer sunne lunsjretter. I The Twist Bar & Bistro er det vesterlandske retter på menyen. På taket ligger også en liten hage der de dyrker grønnsaker økologisk til eget bruk bl. a. i matlagingskursene.

Gratis WiFi i fellesområdene. Spa med massasje og andre behandlinger. Treningsrom og treningstimer. Døgnåpen resepsjon. Vaskeriservice mot avgift. Gangavstand til både t-banestasjonen Sukhumvit og BTS Skytrain-station Asok.

Måltider

Frokost. Halvpensjon mot tillegg.