Rembrandt

Rembrandt

  • • Sentralt cityhotell
  • • Prisbelønte restauranter

Cityhotellet Rembrandt er et utmerket valg når du vil ha kort vei til Bangkoks herlige shopping- og restauranttilbud. Etter en tur i byen kan du koble av ved hotellets basseng eller inne i spaet og om kvelden kan du nyte av hotellets prisbelønte restauranter på hotellet.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer. Executiverom for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer/2-4 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Betjeningen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rembrandt i Bangkok består av to deler, North Wing og South Wing, og er et sentralt beliggende hotell på en sidegate til Sukhumvit Road. Hovedbygningen North Wing har en solterrasse med saltvannsbasseng og poolbar samt gratis solsenger og bassenghåndklær. Sidebygningen South Wing har ytterligere et bassengområde med barnebasseng. Vei må krysses for å komme til sidebygningen.

På hotellet er det flere à la carte-restauranter med ulike kjøkken. Restaurant Red Pepper serverer frokostbuffé. Den prisbelønte restauranten Rang Mahal serverer indiske retter. I restaurant Mexicano tilbys en meksikansk meny. I restaurant Da Vinci kan du nyte italienske retter. Pent antrekk gjelder i alle hotellets restauranter. Seks kvelder i uken er det levende musikk i den indiske og meksikanske restauranten. I hovedbygningen ligger baren 1826 som serverer drinker mellom kl. 17.00 og 1.00. Lobbybar med jazzunderholdning alle kveldet bortsett fra søndager.

Gratis WiFi. Døgnåpen resepsjon. Spa med massasje og behandlinger mot avgift. Her er det også badstue og dampbad. Trimrom med utsikt mot bassengområdet. Kort vei til shoppingsenter, restauranter og butikker. Hotellet ligger nært offentlig kommunikasjon. Bytrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert og serveres i restauranten Red Pepper.