Pathumwan Princess

Ønsker du å bo midt i Bangkoks yrende byliv er Pathumwan Princess Hotel et bra valg. Med bare noen få meter til fantastisk shopping og en bypark. Blir du på hotellet kan du slappe av ved bassenget i åttende etasje eller besøke det store treningsrommet som både har treningstimer og løpebane. Hotellet har også flere restauranter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 1-3 personer. Familierom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Executiverom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pathumwan Princess ligger midt i det moderne shoppingmekkaet MKB i hjertet av Bangkok. Rett over gaten for hotellet ligger Siam Square og til nærmeste skytrain-stasjon er det kun en kort spasertur. Med skytrain kan du ta deg til de fleste delene av Bangkok, bl.a. shoppingområder som Sukhumvit, Silom og Central World Plaza og til det livlige Chatuchak-markedet.

Hotellet har et stort og herlig bassengområde med utsikt over Bangkoks skyskrapere. I tillegg til et 25 meter langt saltvannsbasseng er det to jacuzzier samt gratis solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Fra poolbaren kan du bestille enkle retter og drikke.

Det er flere restauranter på hotellet med mat fra alle verdenshjørner. I åttende etasje ligger Terrazza Italian Restaurant som med sin Middelhavsinspirerte meny også lokker med en fantastisk utsikt. Nede på gaten ligger bufférestauranten Citi Bistro, som serverer gode fiske-, skalldyrs og kjøttretter. Her er det hele fire restauranter med asiatisk på menyen: på Ping’s Hotpot Restaurant kan du nyte av kinesiske smaker og på Pings Thai Teochew Seafood Restaurant kan du nyte av gode fiske- og skalldyrsretter med thailandsk krydder. På Kongju Korean Restaurant serveres en kryddersterk barbeque og Tatsumi Kapanese Restaurant byr på god sushi og sashimi. Trenger du energi i løpet av dagen ligger hotellets kafé med hjemmelaget iskrem nede på gateplan. Avslutt dagen med en drink i takbaren og se solen gå ned med Bangkoks kjente skyline som bakteppe. Noen av restaurantene har kleskode og pent antrekk gjelder.

I åttende etasje finner du The Olympic Club som er et stort og velutstyrt treningssenter med maskiner og frivekter, ulike typer treningstimer og en 500 meter lang løpebane. Her er det også gratis basket og bordtennis. Tennis, squash og badminton mot avgift. Avslutt treningen med en massasje mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert
  • Halvpensjon mot tillegg.

Halvpensjon er frokostbuffé samt lunsj eller middag, der du kan velge tre retter fra en á la carte-meny. Alle måltidene serveres i Pool Terrasse Restaurant i åttende etasje og i Citi Bistro på gateplan.