Bilde av: Ting du kan oppleve på Sri Lanka

Kombinasjonsreiser på Sri Lanka

Få mer ut av ferien –bli med oss på en av våre innholdsrike kombinasjonsreiser på Sri Lanka. Med disse kombinasjonsreisene besøker du Sri Lanka i løpet av 14 dager. Den første uken bor du på tre ulike hotell og du har en egen sjåfør til disposisjon som kjører deg mellom reisemålene og andre steder som du ønsker å oppleve. Den andre uka tilbringer du på et valgfritt strandnært hotell der du kan nyte sol og bad.
 

Inkludert:

  • Fly tur/retur
  • Hotellovernatting på fire ulike hotell, derav et valgfritt strandhotell
  • Engelsktalende sjåfør (maks 8 timer om dagen, med bil eller minivan)
  • Frokostbuffé. Halv- eller helpensjon kan legges til mot avgift
  • Julemiddag 24/12 og nyttårsmiddag 31/12

 

Begge kombinasjonsreisene starter i fargerike Colombo, som har et stort utvalg av severdigheter, shopping, kultur og restauranter, og avsluttes med én uke på ett av våre hoteller i Bentota, Negombo, Hikkaduwa eller nyheten Galle.

Bestill kombinasjonsreisen

Klikk her for å bestille

Har du spørsmål? Kontakt oss:

21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00

Utvalgte hotell første uken

Dag 1-3: Colombo Fairway, Colombo

Det først hotellet er Colombo Fairway, der du bor i moderne dobbeltrom i fargerike Colombo. Hotellet ligger sentralt og er et bra utgangspunkt for å oppdage byen. Her finner du tusen år gamle templer og hager samtidig som det er et stort tilbud av shopping, uteliv og restauranter.

Tips: I nærheten ligger Cinnamon Gardens, et område som en gang i tiden var dekket av kanelplantasjer. I dag ligger praktfulle villaer, ambassader og museer. I samme område finner du også Nasjonalmuseet og Viharamahadevi Park.

 

Dag 3-5: Grand Hotel, Nuwara Eliya

Lengre inn i landet ligger Nuwara Eliya, der du bor på vakre Grand Hotel. Hotellets historie strekker seg tilbake til slutten av 1800-tallet. Nuwara Eliya er Sri Lankas mest høytliggende by og troner over te distriktet. Her begynte de britiske kolonistene å feriere allerede på 1800-tallet, og mange av de store herregårdene står fremdeles.

Tips: Pass på å ta en dagstur til nærliggende Horton Plains nasjonalpark. Midt i parken, blant majestetiske fjelltopper reiser den 2 000 meter høye klippeavsatsen – kjent som verdens ende. Et par timer nordover ligger byen Kandy og det kjente tempelet Sri Dalada Maligawa, der Buddhas hjørnetann sies å være oppbevart.

Dag 5-8: Jetwing Yala, Yala

Kombinasjonsreisens første uke avsluttes på hotell Jetwing Yala, som ligger på Sri Lankas sørlige kyst. Hotellet har en elegant arkitektur med et stort bassengområde.

Tips: Inngangen til Yala Nationalpark ligger bare to kilometer unna. Der kan du med litt flaks se elefanter, leoparder, leppebjørner og bøfler. Fra Yala er det ikke langt til Udawalawe Nationalpark og The Elephant Transit Home, som tar i mot skadde og foreldreløse elefanter fra hele Sri Lanka. Her blir de og får stell til de er friske nok til å klare seg selv, og slippes de ut i Udawalawe Nationalpark.

 


Bo på valgfritt hotell den andre uken

Den andre uken av kombinasjonsreisen velger du selv et strandnært hotell i livlige Negombo, rolige Bentota, surfeparadiset Hikkaduwa eller nyheten vår Galle. Her blir det tid til sol og bad på de fine sandstrendene.

 


Servicenivå

Apollo har ikke reiseledere med på Sri Lanka men representeres av vår lokale, engelsktalende samarbeidspartner. Aktuelt telefonnummer står på billetten.


Verdt å vite

Kombinasjonsreisen gjennomføres på egen hånd, uten Apollos reiseledere. Ved ankomst får du tips om utflukter som kan bestilles via hotellet i Habarana og Kandy. Det er mulig å leie bil med sjåfør og på egen hånd dra på utflukter i området. Inngangsbilletter til nasjonalparker, tempel eller lignende er ikke inkludert i prisen. Transport mellom Colombo og Nuwara Eliya samt mellom Yala og badebyene tar mellom 4 og 6 timer.