Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

3660 vurderinger
Utmerket
 
1659
Veldig bra
 
1412
Bra
 
409
Mindre bra
 
106
Dårlig
 
74

Fem siste vurderinger

02.02.2017

Innlegg av perolavbjerkeli Mandal, Norge

Fint hotell i naturskjønne omgivelser

Et kjempefint hotell i fine omgivelser. En imøtekommende og service innstilt stab. Middag og frokost var ypperlig. Her var det også god Wi Fi. Dette er et hotell som godt kan anbefales, vi hadde ihvertfall et veldig trivelig opphold.

 
01.11.2015

Innlegg av Ingjerd2014 Kristiansand, Norge

Herlig hotell i landlige omgivelser

Bodde her kun en natt, men satte pris på utsikten ved bassengområdet med fin hage. Rommet var stort med en god altan og alt var rent. Frokostbuffeten var virkelig bra med eget kjølerom til de varene som trengte dette og vi kunne også sitte ute å spise - noe vi setter stor pris på. Baren med med underholdning var behagelig med levende musikk. WiFi var temmelig tregt, så det må de nok forbedre

 
25.08.2015

Innlegg av 28hegeg Oslo, Norge

Bodde her en natt

Veldig fint hotell! Flott basseng område med fin utsikt og bar. Stort rom, med god plass på badet (pent og rent, men noe slitt) og balkong. Fliser på gulvet (ikke vegg til vegg teppe) og a/c. Veldig bra buffet, både til middag og frokost. De hadde eget kjølerom med desserter, ost, frukt og sjokolade.

 
25.12.2014

Innlegg av livmari944 Oslo, Norge

Herlig hotell med vennlig personale

Overnattet to dager for å oppleve Kandy og omegn. Supert å bo her om man har sjåfør. Hotellet ligger i nydelige omgivelser og tilbyr god mat både ala carte og fra buffet. Fin størrelse på rom og bad, veldig reint og nydelig såpe på bad. Ok treningsrom, men ikke moderne. Underholdning av flinke gitarister og sangere om kvelden. Litt dårlig internettforbindelse.

 
21.10.2020

Innlegg av Jeevetha123

SUPER

What a great pleasure to stay at Citadel. It's really good place. The covid 19 measure are really good. Staff are very professional. We are planning to visit again. Higly recommend. Citadel is the best in Kandy region.