Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

2816 vurderinger
Utmerket
 
1455
Veldig bra
 
829
Bra
 
287
Mindre bra
 
126
Dårlig
 
119

Fem siste vurderinger

04.01.2017

Innlegg av Inspiration425929

Fantastisk service, fantastisk hotell!

Servicenivået overgikk alt vi har opplevd på et hotell før. Fra resepsjonen, matsalen, restauranter, bar, bassengguttene og romguttene. Hotellet fikser alt, fra utflukter til å bli hentet/frakte til og fra flyplassen. Så og si ingen mygg, noe som er veldig viktig. Maten er utrolig god, sterk og vanlig. Den sterke er i kobberbeholdere, vanlig i sølvbeholdere i selve matsalen. Alt fra frokost, lunsj og middag er fantastisk, mat for alle, tilogmed den kresne. Sengene er gode.Tips godt, de ansatte på hotellet fortjener det. Fantastisk mat,Restaurantene på hotellet, fantastisk! Alle rom har havutsikt. service og hotell. Vi anbefaler virkelig å reise til denne grønne, frodige, vakre og tropiske øya. Vi skal tilbake, det er sikkert. Klem til alle de ansatte fra Vidar og Tove-Mette(Mette) fra Norge.

 
03.03.2015

Innlegg av gaute2 Kristiansand, Norge

Nydelig rom, deilig mat og god service

Hadde gleden av å bo på dette hotellet sist jeg var her i Sri Lanka. Ønsker å skrive noen gode ord her. Vi feiret bursdagsselskap, og maten var "altfor god" ..Det var bare å forsyne seg av en buffe som det ikke lot seg gjøre å "komme gjennom".. Et lite hotell er ofte skjarmerende, men et stort har tilbud de små ikke kan måle seg med. Musikk på kveldene, Bali-massasje som var av ypperste kvalitet! Her kommer jeg tilbake, neste gang... Verd å nevne at de kom og skiftet til DYNE.. Deilig å ikke bare ha laken... På mitt rom var det dusj midt i badet, og jeg kunne se utover sjøen mens jeg skrubbet vekk all solkremen...

 
04.01.2015

Innlegg av Lene J

Stort og flott

Hotellet er veldig stort. Over 200 rom. Mange ansatte og alle virker veldig serviceinnstilte og imøtekommende. Maten helt fantastisk - buffet - både frokost og middag - utsøkt mat. og rommene er rene og fine. Alle med sjøutsikt. Putene er helt nydelige. Gode senger. Strand ved hotellet , vannet virket ikke så veldig rent. Men ok. Noen kafeer langs stranda - stille og rolig sted ikke sa mange mennesker. Hvis du liker små hoteller bør du velge noe annet. Dette passer bra for barnefamilier - kanskje ikke så bra for par som reiser uten barn. Men dette er en smaksak, jeg liker best mindre sjarmerende hoteller. Dette var et enormt kompleks som hadde alle fasiliteter. Dersom du liker store resorter kan dette absolutt anbefales!

 
17.02.2014

Innlegg av BrynOm Bergen, Norge

Fint hotell på stranden, men håpløs servicenivå

Moderne hotell med fine rom, grei beliggenhet på stranden. Rikholdig og god mat, men service nivået er det dårligste vi har opplevd på vår rundtur på øyen. Det virker på meg som det er for lite personale, dårlig ledelse og mangelfull opplæring av personale. Vi opplevde at rommet ikke var ryddet før kl 17:30 med begrunnelse at hotellet var fullt. Det holder ikke.

 
29.09.2020

Innlegg av SunkTraveler123

Hospitality at its finest

I just want to take this moment to thank everyone who made our stay fabulous. We came to Cinnamon Bey for a corporate trip last Friday. Despite having a busy operation, the staff were exemplary. I would like to mention Nalini and Charundya from the reception, Amila and Niroshan from the restaurant especially for all the extra effort on our requests despite dealing with what looked like a full capacity crowd. Overall we have a remarkable time. Thank you for your hospitality. 💛