St Regis Doha

St Regis Doha

  • • Luksuriøst og moderne rett ved sjøen
  • • Prisbelønte kokker og restauranter
  • • Egen sandstrand og stort basseng

St Regis Doha har ett av Dohas største basseng, et titalls restauranter og er meget elegant innredet der det ligger i en palasslignende bygning. Det anses være ett av Dohas fineste hotell. Legg til et lekkert spa, en egen sandstrand og moderne rom. Et ferieopphold på dette hotellet glemmer du ikke med det første.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

St Regis Doha er et hotell som virkelig oser luksus og klasse. Rommene er innredet i fine detaljer, stilrene møbler og har begrenset utsikt over havet eller Dohas skyline. Her er man knapt utenfor døren før man blir overmannet av det gigantiske bassengområdet med barnebasseng, sandstranden og havet. Vil du unne deg ennå litt mer luksus kan du bestille egen villa for en dag! Da får du eget basseng, solterrasse og egen utgang stranden.

St Regis Doha har en rekke fantastiske restauranter å velge i. Blant dem kan vi nevne kjendiskokken Gordon Ramsays bistrorestaurant Opal by Gordon Ramsay. Karibiske retter serveres på Oyster Bay & Bar, kinesisk på Hakkasan og skalldyr på Al-Sultan Brahim. Vine Restaurant har middelhavstema mens The Raw Bar fokuserer på raw-food.

På St Regis Doha venter også den rolige oasen Remède Spa. Her er det hele 22 behandlingsrom både innen- og utendørs. Til spaet hører også et boblebasseng og dampbad. Som gjest har du gratis adgang til spaet, men behandlingene er mot avgift. Nyt en massasje, manikyr og pedikyr og ansiktsbehandlinger av ulike slag, mot avgift.

Hotellet har et velutstyrt treningsrom samt en rekke vannsporter od aktiviteter på stranden. Ha det gøy med SUP-board, windsurfing eller sandvolleyball. Hvert rom har tilgang til egen butlerservice. Vasking og stryking av to plagg er inkludert/opphold.

Måltider

  • Halvpensjon inkludert.

Halvpensjon er frokostbuffé og lunsj eller middag.

  • Frokostbufféen serveres i Vine Restaurant.
  • Lunsjen serveres i Opal og Oyster med 3-retters á la carte.
  • Middagsbufféen serveres i Vine Restaurant, onsdager og torsdager kan man i stedet velge å spise á la carte i Opal.

Verdt å vite

  • Som gjest på St Regis Doha får du et armbånd som det er obligatorisk å ha på som identifikasjon.
  • I Qatar krever de fleste hotell et sikkerhetsdepositum i forbindelse med innsjekk. Depositumet betales med kreditt- eller debetkort og betales tilbake ved utsjekk.

Sesongvariasjoner

Halvpensjon tilbys kun som lunsj den 24. og 31. desember.