1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

St Regis Doha

  • • Luksuriøst og moderne rett ved sjøen
  • • Prisbelønte kokker og restauranter
  • • Egen sandstrand og stort basseng

St Regis Doha har ett av Dohas største basseng, et titalls restauranter og er meget elegant innredet der det ligger i en palasslignende bygning. Det anses være ett av Dohas fineste hotell. Legg til et lekkert spa, en egen sandstrand og moderne rom..et ferieopphold på dette hotellet glemmer du ikke med det første.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

St Regis Doha er et hotell som virkelig oser luksus og klasse. Rommene er innredet i fine detaljer, stilrene møbler og har begrenset utsikt over havet eller Dohas skyline. Her er man knapt utenfor døren før man blir overmannet av det gigantiske bassengområdet med barnebasseng, sandstranden og havet. Vil du unne deg ennå litt mer luksus kan du bestille egen villa for en dag! Da får du eget basseng, solterrasse og egen utgang stranden.

St Regis Doha har en rekke fantastiske restauranter å velge i. Blant dem kan vi nevne kjendiskokken Gordon Ramsays bistrorestaurant Opal by Gordon Ramsay. Karibiske retter serveres på Oyster Bay & Bar, kinesisk på Hakkasan og skalldyr på Al-Sultan Brahim. Vine Restaurant har middelhavstema mens The Raw Bar fokuserer på raw-food.

På St Regis Doha venter også den rolige oasen Remède Spa. Her er det hele 22 behandlingsrom både innen- og utendørs. Til spaet hører også et boblebasseng og dampbad. Som gjest har du gratis adgang til spaet, men behandlingene er mot avgift. Nyt en massasje, manikyr og pedikyr og ansiktsbehandlinger av ulike slag, mot avgift.

Måltider

Halvpensjon. Helpensjon inkl. drikke mot tillegg for gjester i superiorrom.

All Inclusive

Helpensjon med drikke inkluderer frokost, lunsj og middag med tre glass vin/øl pr. person og måltid. For barna er vann og brus inkludert til lunsj og middag.

Halvpensjon er frokost og lunsj eller middag.

Verdt å vite

Som gjest på St Regis Doha får du et armbånd som det er obligatorisk å ha på som identifikasjon.

Sesongvariasjoner

Halvpensjon tilbys kun som lunsj den 24. og 31. desember.