1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Hilton Doha

  • • Egen strand nedenfor hotellet
  • • Nært shopping og Al Corniche
  • • Havs- og byutsikt

Med utsikt mot Persiabukta og en egen sandstrand som ligger rett nedenfor hotellet er Hilton Doha det perfekte stedet å feriere om vinteren. Fra hotellet har du kort vei til shopping, bydelen West Bay og strandpromenaden Al Corniche.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bo i koselige rom med vinduer fra gulv til tak som gir en helt utrolig utsikt mot havet eller Dohas skyline. Til Hilton Doha hører et stort bassengområde og en egen strand, med gratis solsenger og parasoller ved både basseng og strand. Nyt av Dohas milde vinter og ta deg en matbit i hotellets pool/strand-restaurant med sand mellom tærne.

Hilton Dohas spa, Eforea spa, har hele åtte behandlingsrom. Her venter dampbad, tropiske dusjer og badstue. Du kan selvfølgelig også unne deg litt skjønnhetspleie eller massasje. Det finns også et treningsrom på Hilton Doha, som gjestene kan benytte uten ekstra kostnad.

På Hilton Doha venter fem restauranter. Frokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten Mawasem, mens Bab Al Baher serverer småretter både ved bassenget og på stranden. Shots er hotellets sportsbar og restaurant, mens Trader Vic’s fokuserer på asiatiske retter. Ya Hala er en liten kafé som ligger i lobbyen og har en fin utsikt over havet og bassenget.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.