1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Doha Marriott – Vinteren 2019/20

Doha Marriott er et moderne hotell som ligger sentralt i Doha med utsikt over Dohas skyline og strandpromenaden Al Corniche. Her kan du nyte solen i det fine bassengområdet eller på den private hotellstranden. Når du vil se litt mer av det tradisjonelle Doha kan du går til markedet Souq Waqif som ligger rett rundt hjørnet.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Doha Marriotts inviterer til deilige dager i solen med et stort bassengområde og egen sandstrand. Solsenger, parasoller og håndkleservice er inkludert ved både basseng og strand. Ved bassenget er det en enkel restaurant.

Doha Marriott har flere restauranter: i JW’s Steakhouse serveres gode kjøttretter, i Corniche er det internasjonale retter og skalldyr på menyen. Urban Brunch har som navnet tilsier brunch. Salsa er meksikansk mens Taj Rasoi er en indisk restaurant. Asia Live! er en herlig blanding av Asia på kjøkkenet mens de i Lobby Cafe har enkle

retter, søte kaker og kaffe.

Gratis WiFi på hotellet. Hotellets spa er åpent hver dag og har rolige hvilesalonger, dampbad, boblebasseng og dusjer. Behandlinger mot avgift. For den aktive venter The Health Club, Doha Marriotts treningssenter som holder åpent 24 timer i døgnet.

Måltider

Halvpensjon er inkludert.