1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

,

+
Flott hotell med ett stort basseng i tropisk hage.
-
Bedre mat/utvalg av mat med tanke på hvor stort hoteller er.

Bekreftet gjest: 2018-09-23


9 av 10

Henrik,
Køge

+
Alt var bare i orden. Det tager jeg gerne til igen. Total luksus at der var Spa og massage på hotellet til fornuftige priser.
-
No idea :-)

Bekreftet gjest: 2019-04-23


7 av 10

Rikke,
Esbjerg

+
-
Værelserne er slidte og evt at man kunnne åbne vinduerne

Bekreftet gjest: 2019-03-05


8 av 10

Ann,
Ringsted

+
Morgenbuffet.
-
Hotellet bærer præg af manglende vedligeholdelse. Men personalet er super søde og hjælpsomme.

Bekreftet gjest: 2018-09-01


9 av 10

Anne ,
Kangasala

+
Ilmaiset kyydit, kuntosali, spa-osasto, henkilökunta
-

Bekreftet gjest: 2019-01-08


8 av 10

Kimmo,
Mikkeli

+
Erinomainen palvelu. Asiakkaan hyvinvoinnista huolehditaan jatkuvasti. Siisti ja viihtyisä. Korjaus ja ylläpitotoimia tehdään jatkuvasti ja se on mainio asia.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-02


8 av 10

Heta,
Kuopio

+
Hyvä allasalue ja ystävällinen henkilökunta.
-

Bekreftet gjest: 2018-02-06


8 av 10

Reet,
Espoo

+
Siisteys, hyvä sijainti, runsas aamubuffet, hiljaisuus
-
Huono valaistus sekä olohuonessa että kylpyhuoneessa.

Bekreftet gjest: 2018-01-16


10 av 10

Monica,
Stockholm

+
Gymmet, frukosten, rummet
-

Bekreftet gjest: 2019-01-08


10 av 10

Cecilia,
Sollentuna

+
Den trevliga personalen och poolområdet!
-
Något som dämpar ljudet i matsalen då det kunde bli riktigt högljutt därinne när det var fullt med folk.

Bekreftet gjest: 2018-12-18


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Sted
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

1131 vurderinger
Utmerket
 
476
Veldig bra
 
462
Bra
 
148
Mindre bra
 
35
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

02.04.2018

Innlegg av ingridw793

Ferie

Et flott hotell med en veldig god service, rene rom. Maten var god og kelnerene var veldig hyggelige og hjelpsomme. Bassengområdet var veldig fint , eneste minus var litt lite sol ved bassenget. Ellers alt topp.

 
24.06.2017

Innlegg av Frida S

10/10!

Dette hotellet er så flott!! Man føler man bor i en botanisk hage når man ligger rundt bassenget, og det er veldig fredelig. De ansatte er utrolig hyggelige, både de man møter i resepsjonen, ved transportdisken og de som rengjør rommene. Vi hadde den skjønneste hushjelpen som het Mr. Putu, og han lagde de søteste håndkle-figurene hver dag, han spurte oss hver dag hva vi skulle, og dagen etterpå spurte han hvordan det hadde vært dagen før. Veldig hyggelig at man merker at de husker oss fra dag til dag, og husker å ha snakket med oss og hva vi sa. Har ingen ting å utsette på hotellet, virkelig. Frokosten, servicen og alt var helt perfekt. Et fantastisk stort treningssenter var prikken over i'en for vår del. I tillegg gikk det gratis shuttlebuss mellom hotellet, suitene, Hardy's og stranda, og selv om man bodde på hotellet var vi hjertelig velkomne til å dra å ligge på bassengkanten ved suitene også. Det var veldig fint, så man kan bytte litt på :) det eneste vi har å utsette på var strand-"cluben" som tilhørte hotellet. Vi dro med bussen til hotellet sin del av stranda første dagen, men dro ganske fort igjen. De neste dagene når vi skulle på stranda dro vi selv til andre deler av stranda istede. Dette fordi hotellets del av stranda var omringet av palmer, så man lå i skyggen uansett, og i tillegg var ikke stranda ryddet i det hele tatt. Det lå søppel og rask der, som gjor at man fikk et skittent inntrykk av stranda. Det var ikke store delen av stranda som var hotellet sin, og derfor burde det vært mulig å ryddet stranda mer slik at det ble finere. Men dette var ikke et stort problem for oss, da det var finere strand nærmere hotellet som man bare kunne gå til :) hotellet ligger også veldig nære "sentrum" i Sanur med hovedgata som har alt av shopping, mat og spa osv. Gir våre varmeste anbefalinger til dette hotellet!!

 
16.04.2016

Innlegg av Randi R Fredrikstad, Norge

Paradis

Stort hotell med laaaaaange korridorer, men med greie rom og flott lobby. Flaggskipet er det vakre badeanlegget, med vakre trær og busker på begge sider av det 110 meter lange bassenget. 6 flotte statuer som spyler vann ut i det øvre bassenget gir deg god skygge når sola er som varmest. Bra Spa avdeling som virkelig kan anbefales, billig, hyggelig og effektivt. 10 minutters spasertur ned til sjøen, med en grei restaurant rett over gata for hotellet, med veldig god mat og store porsjoner, og kjempehyggelig betjening. Denne ble vår stamkafé.

 
27.03.2016

Innlegg av Vic55_13 Sarpsborg, Norge

Oase

Hotellet ligger 10 minutters gange fra havet, men en må gå 15 minutter til langs strandkanten for å komme til stranden hvor hotellet tilbyr gratis solsenger eller kan du ta gratis shuttlebuss fra hotellet. Rommet vårt var greit, langt fra resepsjonen, ikke balkong. For å få rom nærmere resepsjonen eller poolområdet må en betale ekstra. Rensligheten er topp på hotellet, frokosten hadde godt utvalgt, poolområdet var en oase med koselig kafé og bar. Absolutt bra hotell

 
06.03.2016

Innlegg av bettinaa89 Strømmen, Norge

Pent hotell og hyggelige ansatte

Dette er definitivt et hotell jeg kunne tenkt meg å komme tilbake til! Bra spaanlegg og treningsrom, pene og rene hotellrom og fellesrom! Og alle ansatte var svært hyggelige og gjestfrie og hjelpsomme! Var her i 6 dager, og det ble kanskje litt kjedelig siden jeg var syk nesten alle dagene, men faktisk et bra hotell å være sengeliggende på! Hadde jeg vært frisk hele denne turen hadde det nok vært litt kjedelig å vært her i 6 dager, men absolutt verdt et besøk!