Rom/leiligheter

Deluxerom

Romslige deluxerom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. WiFi mot avgift. Gratis luftkondisjonering og safe. Kimono. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 42 m²
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom

Dobbeltrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV, minibar og kaffe- og tefasiliteter. WiFi mot avgift. Gratis luftkondisjonering og safe. Kimono. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 42 m²
Antall personer: 1-3

Familierom i etasje

Familierom med soverom på hems med dobbeltseng og bad med badekar. I første etasje er et kombinert oppholdsrom/soverom med to enkle senger og en liten sittegruppe. Et ekstra toalett i første etasje. Femte person må være barn og deler ordinærseng. TV i begge etasjer. Mulighet for å leie PlayStation. Espressomaskin. Minibar. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Hårføner. Badekåpe og tøfler. Bad med badekar og dusj. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 71 m²
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Juniorsuite i etasje

Juniorsuiter med oppholdsrom nede og soverom med dobbelt- eller enkeltsenger på hemsen (åpen løsning). TV både i sove- og oppholdsrom. Minibar og kaffe- og tefasiliteter. Espressomaskin med kaffekapsler. Gratis luftkondisjonering og safe. WiFi mot avgift. Badekåpe og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke. Gjester i juniorsuiter har tilgang til The Level Lounge, The Level Pool og en egen strand med balinesiske solsenger. Frokosten serveres på restaurantene El Patio eller Sorrento. Vask av to plagg hver dag pr. person inngår. Prioritet ved forhåndsbestilling av bord i à la carte-restauranter og behandlinger i spaet.
Romstørrelse: Ca. 71 m²
Antall personer: 1-2

Suite

Fine suiter med TV og minibar. Fjerde person mulig om det er et barn som deler ordinær seng. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Romslig bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Avis. Kimono. Uteplass med utgang til bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 62 m²
Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn