Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Romslige dobbeltrom som ligger i 3- og 4-etasjes bygninger. Dobbeltseng. Ekstraseng mulig i vanlig seng. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Strykefasiliteter på forespørsel. Badekar/dusj og wc, hårføner samt utendørsdusj. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 34 m²
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom som ligger på bakkeplan i bungalower. Bungalowene er i klassisk balinesisk stil og ligger i hotellets hage. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Strykefasiliteter på forespørsel. Badekar/dusj og wc samt utendørsdusj. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 1-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Bali Mandira Beach Resort & Spa, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet
Antall personer: 1-3