Bali Mandira Beach Resort & Spa

  • • Rett ved stranden
  • • Spa på hotellet

Bali Mandira Beach Resort & Spa ligger vakkert til med et fint bassengområde i en tropisk hage. Hotellet passer for deg som ønsker en avkoblende ferie og møter med den lokale kulturen. Hotellet ligger i gangavstand fra alt det området er kjent for – shopping, tradisjonelle markeder, trendige restauranter og strandklubber.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer. Kampanjerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,5 av 10
Basert på 4 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 5 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bali Mandira Beach Resort & Spa er et resort med bassengområdet ved stranden. Her bor du i en frodig, tropisk hage der bassengene har havutsikt. Her er det jacuzzi, barnebasseng med vannsklie og et eget basseng kun for voksne.

På hotellet er det to restauranter. Azul Bali Beach Club er tre etasjer med beach club-stemning, god mat, cocktails og utsikt over Det indiske hav. På restaurant Celagi tilbys både internasjonale retter med asiatisk touch og god indonesiske retter. Dessuten kan du gå i poolbaren Barong Bar, der det er drinker og lettere måltider. Baren spiller rolig musikk, men noen kvelder er det live DJs og salsadans. Loungebaren Suling Lounge ønsker deg velkommen på sin utendørsterrasse og genuine balinesiske atmosfære.

Spa med massasje og behandlinger mot avgift. Gratis bordtennis. Yoga og surfing mot avgift. Vei må krysses for å komme til stranden.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon, helpensjon og All Inclusive mot tillegg.